Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă deţinută de George Secărea, divizată. Date din proiect. Cum se împarte patrimoniul

ro

09 Feb, 2018 00:00 3193 Marime text
Secom Exim SRL, controlată de George Secărea şi Mărioara Secarea, se divizează şi va transmite o parte din patrimoniul propriu către societatea ce urmează să se înfiinţeze - Seg Secom SRL.
 
Potrivit actului, publicat în Monitorul Oficial, ca urmare a aprobării proiectului de divizare parţială din data de 8.05.2017 şi a rezoluţiei nr. 12256/16.05.2017, firma Secom Exim SRL va transmite o parte din patrimoniu către societatea ce urmează să se înfiinţeze, Seg Secom SRL.
 
Asociaţii firmei Secom Exim SRL sunt George Secărea şi Mărioara Secărea. Capitalul social înainte de divizare este compus din opt părţi sociale a 50 de lei/partea sociaIă, adică 400 de lei aport în numerar. Mărioara Secărea deţine trei părţi sociale cu o valoare nominală de 50 de lei/partea socială, în valoare totală de 150 de lei, respectiv 37,5% din capitalul social al societăţii; George Secărea deţine cinci părţi sociale cu o valoare nominală de 50 de lei/partea socială, în valoare totală de 250 de lei, respectiv 62,5% din capitalul social al societăţii.
 
Aporturile în numerar ce urmează a fi depuse de asociaţi pentru întregirea capitalului social ca urmare a divizării parţiale vor avea următoarea structură: George Secarea va deţine cinci părţi sociale cu o valoare nominală de 50 de lei/partea socială, în valoare totală de 250 de lei, respectiv 62,5% din capitalul social al societăţii care se divide, cedează 46,06 lei din capitalul deţinut în firma care se divide, această valoare fiind completată prin majorarea capitalului social prin aport în numerar în sumă de 46,06 lei; Mărioara Secarea, asociat care deţine trei părţi sociale, cu o valoare nominală de 50 de lei/partea socială, în valoare totală de 150 de lei, respectiv 37,5% din capitalul social al firmei care se divide, cedează 27,64 de lei din capitalul deţinut în societatea care se divide, această valoare fiind completată prin majorarea capitalului social prin aport în numerar în sumă de 27,64 de lei.
 

Bunuri transferate de la o firmă la alta

 
Conform proiectului de divizare parţială a Secom Exim SRL, se transferă elemente de activ şi pasiv către Seg Secom SRL. Divizarea parţială a Secom Exim SRL are loc prin transferarea unor elemente de activ în valoare de 1.631.828 de lei, reprezentând o pondere de 83,43% din totalul elementelor de activ în valoare de 1.955.815 lei, şi a unor elemente de pasiv în valoare de 1.631.828 de lei, reprezentând o pondere de 83,43% din totalul elementelor de pasiv în valoare de 1.955.815 lei, către societatea beneficiară Seg Secom SRL, ce urmează a se înfiinţa ca urmare a procedurii de divizare parţială.
 
În consecinţă, se vor transmite societăţii beneficiare, Seg Secom SRL, firmă nou înfiinţată, următoarele imobile:
- teren intravilan în suprafaţă de 636 mp, situat pe bulevardul Mamaia, lot nr. 2, zona restaurant Arlequin Romance, imobil cu numărul cadastral 212828, înscris în cartea funciară;
- teren intravilan în suprafaţă de 513 mp, situat pe bd. Mamaia, lot 1, zona restaurant Arlequin Romance, imobil cu numărul cadastral 212826, înscris în cartea funciară;
- magazin nr. 81, situat în staţiunea Mamaia, complex comercial Perla, având regim de înălţime parter, cu o suprafaţă construită desfăşurată de 278 mp şi o suprafaţă utilă de 199 mp, neintabulat.
 

Asociat cu Mazăre şi Constantinescu

 
Numele lui George Secărea este legat de mai multe societăţi în care este asociat alături de fostul primar al Constanţei, Radu Ştefan Mazăre, şi de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu. Astfel, George Secărea este asociat alături de cei doi în cadrul societăţilor Comtext SA, Silk Estate SA şi Alliance Qwest Company SRL. Pe lângă cele trei societăţi, acesta mai este asociat în numeroase firme, active sau radiate de-a lungul timpului. George Secărea deţine acţiuni în: Alliance Qwest Company SA, Allstar Rent SRL, Comtext SA, Glob & Rental Activities SRL, Ideal Rent Invest SRL, Lifestyle Living Imob SRL, Profit Rent SRL, Relax Rent Invest SRL, Secom Exim SRL, Silk Estate SA, Universal Concept Invest SRL, Worldwide Rent SRL.
 
Capitalul social al Alliance Qwest Company SA este deţinut de Şantierul Naval Carsinav SRL (92,644%), Nicuşor Daniel Constantinescu (0,576%), Nelu Mirea (4,01%), George Secărea (1,676%), Radu Ştefan Mazăre (0,576%) şi Alţi Acţionari (0,518%). Administratorul firmei, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, este Septimiu Manuel Răduca.
 
La rândul său, Comtext SA este controlată de Marreano Investments Limited, cu sediul în Nicosia (24,1%), Worldwide Income Network LTD, cu sediul în Seychelles, (23,79%), KLD Services SRL (8,03%), George Secărea (23,63%), Radu Ştefan Mazăre (8,03%), Nicuşor Daniel Constantinescu (8,03%) şi Acţionari Listă (4,39%). Administratorul firmei, care se ocupă de comerţ cu amănuntul al textilelor în magazine specializate, este Mihail Constantin Marcu.
 
Silk Estate SA este controlată de KLD Services SRL (7,84%), Eurosantis SRL (23,57%), George Secărea (22,8%), Nelu Mirea (23,06%), Nicuşor Daniel Constantinescu (7,84%), Radu Ştefan Mazăre (7,83%), Acţionari Listă (7,06%). Marius Petre Săvulescu este administratorul firmei, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Citeşte şi:
 
Mandatul administratorului Q Seg West SA, prelungit. Legăturile societăţii cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu
 
Asociat în firme cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu George Secărea vrea să mai ridice un bloc de cinci etaje în Constanţa! Ce condiţie a impus Primăria

Asociat cu Mazăre şi Constantinescu în trei societăţi. George Secărea va ridica o vilă de cinci etaje pe bulevardul Tomis

Pe malul Lacului Siutghiol, în Mamaia. Un apropiat al tandemului Mazăre -Constantinescu îşi face vilă de cinci etaje

22 de apartamente şi vedere spre Siutghiol. Cum va arăta vila lui George Secărea, asociat cu Mazăre şi Constantinescu în două afaceri

O firmă deţinută de George Secărea a fost divizată

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii