Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:13 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatul administratorului Q Seg West SA, prelungit. Legăturile societăţii cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu

ro

05 Feb, 2018 00:00 609 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor firmei Q Seg West SA din data de 30.09.2017. Astfel, acţionarul majoritar, George Secarea, care deţine 75.230 de acţiuni din totalul de 92.736, a decis ca Ion Ciota să fie numit din nou în funcţia de administrator, cu data de 21.08.2017, pe o perioadă de patru ani, până în data de 21.08.2021.

Q Seg West SA, în datele Registrului Comerţului  

Înfiinţată în anul 2013, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 90.881,28 de lei, integral vărsat, este compus din 92.736 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 0,98 de lei. Q Seg West SA este controlată de George Secărea, născut pe 13.04.1953, în Constanţa, şi Acţionari Listă. Ion Ciota este administratorul societăţii, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Asociat cu Mazăre și Constantinescu

Numele lui George Secărea este legat de mai multe societăţi în care este asociat alături de fostul primar al Constanţei, Radu Ştefan Mazăre, şi de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu. Astfel, George Secărea este asociat alături de cei doi în cadrul societăţilor Comtext SA, Silk Estate SA şi Alliance Qwest Company SRL. Pe lângă cele trei societăţi, acesta mai este asociat în numeroase firme, active sau radiate de-a lungul timpului. George Secărea deţine acţiuni în: Alliance Qwest Company SA, Allstar Rent SRL, Comtext SA, Glob & Rental Activities SRL, Ideal Rent Invest SRL, Lifestyle Living Imob SRL, Profit Rent SRL, Relax Rent Invest SRL, Secom Exim SRL, Silk Estate SA, Universal Concept Invest SRL, Worldwide Rent SRL.
 
Capitalul social al Alliance Qwest Company SA este deţinut de Şantierul Naval Carsinav SRL (92,644%), Nicuşor Daniel Constantinescu (0,576%), Nelu Mirea (4,01%), George Secărea (1,676%), Radu Ştefan Mazăre (0,576%) şi Alţi Acţionari (0,518%). Administratorul firmei, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, este Septimiu Manuel Răduca.
 
La rândul său, Comtext SA este controlată de Marreano Investments Limited, cu sediul în Nicosia (24,1%), Worldwide Income Network LTD, cu sediul în Seychelles, (23,79%),
KLD Services SRL (8,03%), George Secărea (23,63%), Radu Ştefan Mazăre (8,03%), Nicuşor Daniel Constantinescu (8,03%) şi Acţionari Listă (4,39%). Administratorul firmei, care se ocupă de comerţ cu amănuntul al textilelor în magazine specializate, este Mihail Constantin Marcu.
 
Silk Estate SA este controlată de KLD Services SRL (7,84%), Eurosantis SRL (23,57%), George Secărea (22,8%), Nelu Mirea (23,06%), Nicuşor Daniel Constantinescu (7,84%), Radu Ştefan Mazăre (7,83%), Acţionari Listă (7,06%). Marius Petre Săvulescu este administratorul firmei, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Citește și:
 
Ce se va decide în Adunarea Generală a Acţionarilor SC Q Seg West SA de la sfârşitul lunii septembrie
 
Asociat în firme cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu George Secărea vrea să mai ridice un bloc de cinci etaje în Constanţa! Ce condiţie a impus Primăria
 
Asociat cu Mazăre şi Constantinescu în trei societăţi. George Secărea va ridica o vilă de cinci etaje pe bulevardul Tomis
 
Pe malul Lacului Siutghiol, în Mamaia. Un apropiat al tandemului Mazăre -Constantinescu îşi face vilă de cinci etaje
 
22 de apartamente şi vedere spre Siutghiol. Cum va arăta vila lui George Secărea, asociat cu Mazăre şi Constantinescu în două afaceri
 
O firmă deţinută de George Secărea a fost divizată

Ti-a placut articolul?

Comentarii