Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:37 11 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă de colectare și reciclare deșeuri din județul Alba a contestat o licitație cu strigare organizată de ANIF Constanța

ro

06 Jan, 2023 12:03 633 Marime text
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, a adoptat decizia nr. 2736/C7/3047 la contestația înregistrată de SUMNACUNO SRL, cu sediul în Sebeș, str. Oituz, nr. 1, județul Alba, împotriva adresei nr. 8980/09.12.2022 privind respingerea calificării în cadrul licitației deschisă cu strigare organizată de Agenția Națională de Îmbunățiri Funciare  - filiala teritorială Constanța.

Licitația viza valorificării prin vânzare a unor deșeuri de fier vechi rezultate în urma înlocuirii unor componente ale mijloacelor fixe (conducta metalică Dn 2800 mm) din cadrul lucrărilor de investiții la SPB Sinoe, județul Constanța.

SUMNACUNO SRL a adus la cunoștința Consiliului prin intermediul contestației, „încălcarea cu intenție a normelor legale privind organizarea licitației publice cu strigare din data de 12.12.2022 de către organizatoare, reamintind că printr-o altă adresă a contestat și solicitat înlăturarea pct. 13, lit. b), cap. V din cuprinsul caietului de sarcini, pentru licitația ce urma a fi organizată în data de 14.11.2022”.

 Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul a decis să respingă, ca inadmisibilă, contestația SUMNACUNO SRL în contradictoriu cu Agenția Națională de Îmbunățiri Funciare  - filiala teritorială Constanța.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii