Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă apropiată familiei Uzun, de la SPIT, şi-a schimbat sediul

ro

06 Sep, 2016 00:00 3849 Marime text
Asociaţia Black Sea Spa, reprezentată de Sergiu Dorin Uzun, asociat unic al societăţii Eurolevel SRL, a decis schimbarea sediului social de pe strada Pescarilor, spaţiul comercial nr. 1 nord-est, pe strada Nicolae Filimon nr. 23, corp C1. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial din 1 august.
 
Eurolevel SRL a fost înfiinţată în anul 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Nicolae Filimon. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Asociat unic este Asociaţia Black Sea SPA, înregistrată în anul 2010, cu sediul social pe strada Mircea cel Bătrân. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, este Elena Alexandra Telea, născută pe 1.04.1991, în Constanţa. În anul 2015, societatea cu doi salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 3.600 de lei şi un profit brut de zero lei.
 
La rândul său, Asociaţia Black Sea SPA a fost fondată în 2010 de Sergiu Dorin Uzun, Tiberius Dincă, Andreia Maria Cernat şi Constantina Fulga. Scopul asociaţiei este dezvoltarea durabilă a regiunii Mării Negre. Din comitetul director fac parte Sergiu Dorin Uzun, Tiberius Dincă şi Constantina Fulga.
 
Fondatorii societăţii Eurolevel SRL au fost Andreia Maria Şerban şi Elena Velicu. Iniţial, societatea a avut sediul pe aleea Garofiţei nr. 14. Domeniul principal de activitate, la momentul înfiinţării, viza activităţi juridice, de contabilitate şi revizie contabilă, consultanţă în domeniul fiscal; activităţi de studii de piaţă şi de sondaj; consultanţă pentru afaceri şi management. În anul 20914, Elena Velicu şi Andreia Maria Cernat, în calitate de asociaţi, au cooptat-o în societate pe Constantina Fulga, care a venit cu un aport de 20 de lei la capitalul social. În acelaşi an, Constantina Fulga, Elena Velicu şi Andreia Maria Cernat au decis retragerea din firmă a Elenei Velicu şi a Andreei Maria Cernat, care şi-au cesionat părţile sociale deţinute către Constantina Fulga.
 
Reamintim că Sergiu Dorin Uzun este soţul şefei SPIT Constanţa, Virginia Uzun.

Citeşte şi

Prin Asociaţia BlackSea SPA Soţul şefei de la SPIT ia 200 de metri gratis în Mamaia (documente) 

Colaborarea cu Eurolevel continuă Cum a devenit soţul Virginiei Uzun managerul unui proiect de peste trei milioane de lei (document) 

Firmă apropiată familiei Uzun de la SPIT şi partener de proiect cu CJC Modificări în acţionariatul celebrei Eurolevel

Soţul Virginiei Uzun de la SPIT, manager de proiect. CJC, partener Contract de 3 milioane de lei, atribuit de Eurolevel SRL (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii