Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate a contestat rezultatul unei licitații organizate de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa

ro

09 Jul, 2019 00:00 1916 Marime text

O societate a contestat rezultatul unei licitaţii organizate de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa, însă a renunţat la contestaţie la două zile de la depunerea acesteia. 

La Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a fost depusă contestaţia cu nr. 7522/02.07.2019, înregistrată cu nr. 25059/03.07.2019, depusă de SC SGPI Security Force SRL, cu sediul în Bucureşti, privind procedura simplificată, online, organizată de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri, cu sediul în Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, în vederea atribuirii contractului având ca obiect servicii de pază la locaţiile şi obiectivele RAJDP Constanţa, cod CPV 79713000-5 Servicii de pază (Rev. 2). Contestatoarea a solicitat anularea adresei nr. 7317/28.06.2019 de comunicare a rezultatului procedurii şi a actelor subsecvente acesteia; obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertei asocierii Dragostal Security SRL - Portal Protection Group SRL, în sensul că oferta financiară nu poate fi una sustenabilă, nerespectând reglementările din domeniul raporturilor de muncă (salariu minim, sporuri, indemnizaţii, contribuţii legale).

 Consiliul a decis la data de 4 iulie 2019: „În temeiul art. 26 alin. (8) din Legea nr. 101/2016 privind remediile şi căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziţie publică, a contractelor sectoriale şi a contractelor de concesiune de lucrări şi concesiune de servicii, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, pentru considerentele evocate în motivarea prezentei, ia act de renunţarea la contestaţia formulată de SC SGPI Security Force SRL, în contradictoriu cu Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri. Împotriva deciziei se poate formula plângere, în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare pentru părţile cauzei, respectiv de la data luării la cunoştinţă de către alte persoane vătămate”.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii