Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie și concubinul ei, agresați fizic IPJ Constanța. Patru persoane, plasate sub control judiciar (video)

ro

08 Jul, 2021 16:16 1833 Marime text
  • Patru persoane plasate sub control judiciar pentru 60 de zile, anunță IPJ Constanța.
  • În urma probatoriului administrat în cauză, cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus față de aceștia măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.
Urmare a sesizării cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 05 iulie, o femeie de 42 de ani și concubinul acesteia ar fi fost agresați fizic de 4 persoane, polițiștii Secției 2 au depistat două femei și doi bărbați, bănuiți de comiterea faptei.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 35 și 43 de ani, i-ar fi amenințat cu acte de violență și agresat fizic pe cei doi, ar fi distrus obiecte de mobilier și, totodată, ar fi sustras bunuri din locuința acestora, din municipiul Constanța.

În urma completării formularelor de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii împotriva a două dintre persoanele implicate în comiterea faptelor, rude cu părțile vătămate, prin care le este interzis să se apropie de locuința acestora, fiind cercetate pentru violență în familie, violare de domiciliu, distrugere și furt calificat.

Totodată, în cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 2 au pus in aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate o parte din bunurile sustrase.

În urma probatoriului administrat în cauză, cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus față de aceștia măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Sursa foto-video: IPJ Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii