Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numiri și revocări în Consiliul de Administrație. Se convoacă AGA Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" Constanţa

ro

14 Oct, 2023 16:47 1481 Marime text
  • Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" - SA, Constanţa, în şedinţă ordinară, în data de 13.11.2023, ora 11.00
  • Ședința se va desfășura la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii
  • Pe ordinea de zi sunt 7 puncte de discutii
  • Printre acestea, se va lua act de încetare mandat/revocare membri provizorii; se va proceda la numirile unor membri provizorii în Consiliul de Administraţie și se va proceda la stabilitarea indemnizaţiei fixe brute lunare a membrilor provizorii numiţi în Consiliul de Administraţie


Preşedintele Consiliului de Administraţie al CN APM - SA Constanţa, convoacă Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" - SA, Constanţa, în şedinţă ordinară, în data de 13.11.2023, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.


Ordinea de zi a şedinţei ordinare este următoarea:


1.luare act de încetare mandat/revocare membri provizorii;
2.numire membri provizorii în Consiliul de Administraţie;
3.prelungire durată mandate membrii provizorii;
4.stabilirea indemnizaţiei fixe brute lunare a membrilor provizorii numiţi în Consiliul de Administraţie;
5.aprobarea formei şi conţinutul contractului de mandat/actului adiţional la contractul de mandat ce urmează a fi semnat cu membrii provizorii;
6.mandatarea reprezentanţilor acţionarilor companiei să semneze contractul de mandat/actul adiţional la contractul de mandat cu membrii provizorii;
7.mandatarea Directorului General al societăţii pentru a îndeplini toate formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţi către terţe persoane a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală a Acţionarilor. Persoana împuternicită va putea delega altor persoane mandatul cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.


Procurile pot fi comunicate şi pe cale electronică, având încorporată, ataşată sau logic asociată semnătura electronică, până la închiderea şedinţei.


Acţionarii pot să îşi desemneze reprezentanţii şi prin mijloace electronice. În acest caz, procura şi notificarea au încorporată, ataşată sau logic asociată semnătura electronică.


Dreptul de vot se poate exercita direct, prin reprezentant, prin corespondenţă sau prin mijloace electronice, conform statutului companiei.


Toate materialele informative aferente problemelor incluse pe ordinea de zi, precum şi regulile privind organizarea şi desfăşurarea adunării generale (care include procedura de vot prin reprezentant şi procedura care permite votul prin corespondenţă) sunt disponibile la sediul companiei din Incinta Port Constanţa, Gara Maritimă, şi pe website-ul companiei.

Acţionarii înscrişi în registrul acţionarilor la data de referinţă 06.11.2023 pot participa la AGOA şi vota personal, prin reprezentant sau prin corespondenţă.


Acţionarii îşi pot exercita opţiunea prin transmiterea votului prin corespondenţă până la data de 11.11.2023, ora 09.00, voturile prin corespondenţă fiind transmise la sediul CN APM.


În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare AGA, se reprogramează şedinţa în data de 14.11.2023, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, potrivit hotărârii publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.4.516 din data de 10 octombrie 2023.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Decizie CNSC CNAPMC SA obligată să remedieze documentația pentru atribuirea sistemului informatic integrat de management și raportare managerială

Liberalul Costin Avătavului, numit oficial director general adjunct al Portului Constanța!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii