Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu există altă soluţie“ Mazăre insistă pe marginea colaborării dintre mediul de afaceri din Constanţa şi administraţia locală (galerie foto)

ro

14 Nov, 2014 00:00 2894 Marime text
Aproximativ o sută de oameni de afaceri din judeţul Constanţa au participat, ieri, la o întâlnire cu ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, cu preşedintele Senatului, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, şi cu vicepremierul Liviu Dragnea. Evenimentul a avut loc în Constanţa, la Ten Hotel, care aparţine omului de afaceri Nicolae Terzi, în prezenţa primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre. Întâlnirea s-a desfăşurat cu uşile închise, dar se presupune că, în acest context, oamenii de afaceri constănţeni şi-au expus problemele cu care se confruntă. Printre reprezentanţii mediului de afaceri constănţean prezenţi la acţiunea de ieri s-au numărat şi afacerişti incluşi în cel mai recent clasament Forbes, „Forbes 500 miliardari 2014“, precum Lucian Lazia şi Vasile Costea, dar şi oameni de afaceri apropiaţi administraţiei locale şi celei judeţene, aşa cum este cazul lui Costică Zelcă.

Încă de la începutul întâlnirii, şeful administraţiei publice locale constănţene a făcut un apel către oamenii de afaceri, susţinând că, fără aceştia, Constanţa nu poate merge înainte. „Nu există altă soluţie decât colaborarea dintre privat şi ceea ce înseamnă administraţie. Sunt convins că vă veţi lămuri în legătură cu felul în care ar dori dumnealor (n.r. Călin Popescu Tăriceanu, Darius Vâlcov) să meargă în continuare ţara şi mediul de afaceri“, a declarat Radu Mazăre.

„Nici vorbă de pomeni electorale“

Prezent, de asemenea, la eveniment, preşedintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu - cel despre care actualul prim-ministru, Victor Ponta, susţine că ar fi cel mai potrivit pentru un nou mandat de premier - a declarat: „După o serie de ani nefericiţi de criză, economia României a înregistrat anul trecut o creştere economică. România, cu economia pe care o are, reuşeşte să îşi revină“. Preşedintele Senatului a ţinut să sublinieze că, în ultima perioadă, „nu s-au făcut pomeni electorale“. „Nu s-au făcut niciun fel de pomeni electorale. Încasările la buget au funcţionat aşa cum trebuie şi nici vorbă de pomeni electorale“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pagubit 18 Nov, 2014 10:47 Rugam D N A sa verifice propietatile lui Cusu.