Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un eveniment Mazăre & Co Cine e Nicolae Terzi, gazda întâlnirii dintre oamenii de afaceri din Constanţa şi „garda“ lui Ponta

ro

13 Nov, 2014 00:00 9843 Marime text
Zi importantă pentru social-democraţii constănţeni. Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, va efectua, astăzi, o vizită în judeţul Constanţa. Ponta nu va fi însă singurul oficial aflat în campanie la malul mării, căci tot azi vor poposi la Constanţa vicepremierul Liviu Dragnea şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Amintim că Victor Ponta a declarat, recent, că, în eventualitatea în care el va fi ales preşedinte, cel mai potrivit om pentru mandatul de premier ar fi Tăriceanu.
 
La ora 10.00, Călin Popescu Tăriceanu şi vicepremierul Liviu Dragnea se vor afla în comuna Tuzla, la inaugurarea Centrului pentru Tineret „Ion Creangă“. La acţiune vor lua parte şi primari PSD şi UNPR, şi parlamentari de Constanţa. Ulterior, cei doi se vor deplasa la noul pod de la Agigea, acolo unde va fi prezent şi Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale 2014. Conform unui program anunţat, ieri, de PSD Constanţa, cu această ocazie ar urma să aibă loc probe de rezistenţă la încărcarea cu 50 de autobasculante.
Unul dintre cele mai interesante evenimente ale zilei îl reprezintă însă o întâlnire a oamenilor de afaceri din Constanţa cu vicepremierul Liviu Dragnea şi cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Acţiunea va avea loc începând cu ora 13.30, la Ten Hotel din Constanţa. Curios este însă că, potrivit spuselor lui Nicolae Terzi, gazda acestei întâlniri, la eveniment ar participa şi premierul Victor Ponta. „Noi, oamenii de afaceri, hotelierii din Constanţa am discutat cu domnul primar Mazăre şi l-am rugat să îl invite la o discuţie pe Victor Ponta“, a afirmat Terzi. Senatorul PSD Nicolae Moga, şeful de campanie al PSD Constanţa pentru alegerile prezidenţiale, susţine că la această întâlnire sunt aşteptaţi să participe peste 100 de oameni de afaceri din judeţul Constanţa, dar şi că evenimentul a fost pus la punct de primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, şi de viceprimarul Gabi Stan.

Firme cu zero angajaţi şi datorii la utilităţi

Cine este însă Nicolae Terzi, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din Constanţa? Numele său apare în firma Colonadelor Internaţional SRL, societate în care deţine, potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, calitatea de asociat. Colonadelor Internaţional SRL a fost înfiinţată pe 20 septembrie 1993 şi are ca domeniu de activitate restaurantele. Pe lângă Nicolae Terzi, asociat persoană fizică în firmă este Aurica Uzun. În ceea ce priveşte funcţia de administrator al firmei, această este îndeplinită tot de Nicolae Terzi.
În 2013, Colonadelor Internaţional SRL, firmă pe care funcţionează Hotel Ten - locul întâlnirii de azi dintre oamenii de afaceri din Constanţa şi „garda“ Ponta -, a avut o cifră de afaceri de 2.899.771 de lei. Profitul a fost zero, iar pierderile s-au ridicat la 846.785 de lei. Curios, numărul de angajaţi este... zero.
O altă societate legată de numele lui Nicolae Terzi este Ten’s Group SRL. Înfiinţată pe 10 martie 1999, Ten’s Group SRL este, conform Registrului Comerţului, administrată de Stelian Terzi, fiul lui Nicolae Terzi. Asociaţi persoane fizice în firmă sunt Stelian Terzi şi soţia sa, Nicoleta Terzi. Societatea are ca domeniu de activitate restaurantele. În 2014, potrivit Monitorului Oficial nr. 6.570, firma îşi completează domeniul de activitate cu obiecte secundare printre care se numără: fabricarea unor elemente de dulgherie şi tâmplărie pentru construcţii, fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii, precum şi lucrări de demolare a construcţiilor, lucrări de instalaţii electrice şi sanitare.
În 2013, Ten’s Group SRL a avut o cifră de afaceri de 418.179 de lei, profit zero şi pierderi de 29.079 de lei. Ca şi Colonadelor Internaţional SRL, Ten’s Group SRL nu a avut, anul trecut, niciun angajat. Asta după ce, în 2012, avusese totuşi şapte angajaţi.
Amintim că, în primăvara acestui an, Ten’s Group SRL figura printre agenţii economici din Constanţa avizaţi de RAJA pentru debranşare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ponta 13 Nov, 2014 02:12 Pai ma.. asa se fac bani cinstiti in romania... profit zero.. pierderi.. de ce sa plateasca la stat.. cand se pot baga banii in buzunarele lor... asa vrea Ponta o Romanica mai buna, mai buna de FURAT!!!