Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu au existat ofertanți Consiliul Județean, nevoit să anuleze pentru a doua oară licitația pentru restul de lucrări de extindere a Delfinariului din Constanța (DOCUMENT)

ro

21 Oct, 2023 16:32 2819 Marime text
  • Procedura a fost anulată pentru a doua oară pe 17.10.2023, deoarece la data limită de depunere oferta nu au existat ofertanți
  • Contractul era estimat la 17.598.451.76 lei conform devizului general, rest de executat și nu cuprinde sume provizionate și nici suma aferentă cheltuielilor diverse şi neprevăzute precizată în buget (devizul general)
  • La precedenta achiziție anulată în luna septembrie a.c., au existat 4 ofertanți care s-au retras până la finalizarea procedurii

     
Consiliul Județean Constanța nu reușește să atribuie contractul de execuție lucrări pentru obiectivul de investiție „Extindere Delfinariu, municipiul Constanța"- rest de executat, conform proiectului tehnic (PT+DE+CS) întocmit pentru execuţia lucrărilor de construire (arhitectură, rezistenţă, instalaţii electrice, instalaţii sanitare, instalaţii termice), organizare de şantier.
Procedura a fost anulată pentru a doua oară pe 17.10.2023, deoarece la data limită de depunere oferta nu au existat ofertanți, vezi secțiunea „documente”.
Contractul era estimat la 17.598.451.76 lei conform devizului general, rest de executat și nu cuprinde sume provizionate și nici suma aferentă cheltuielilor diverse şi neprevăzute precizată în buget (devizul general).
 
Acestea din urmă (diverse și neprevăzute) pot fi accesate, după caz, în funcţie de necesităţi, prin modificarea contractului în condiţiile prevăzute la art. 221 din Legea nr. 98/2016, cu modificările şi completările ulterioare și sunt prevăzute în cuantum de 527.509,52 lei fără TVA.
Termenul limită pentru depunerea cererilor de participare a fost 7.09.2023 ora 15:00 în SEAP.
 
La precedenta achiziție anulată în luna septembrie a.c., au existat 4 ofertanți care s-au retras până la finalizarea procedurii.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Rezilierea contractului de la Delfinariu se mută în instanță Manelli Impresa cheamă în judecată Consiliul Județean Constanța pentru răspundere delictuală!

Licitații publice O nouă încercare de atribuire a restului de lucrări pentru extinderea Delfinariului din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii