Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou val de artiști anunțați la Neversea 2023. Ce nume mari vor urca pe scenele festivalului

ro

06 Apr, 2023 13:16 2148 Marime text

Compozitor și artist, promotor al stilului emo rap, care a surprins prin tatuajele de pe față, coafurile excentrice și vestimentația androgină, LIL UZI VERT va urca, în premieră, pe scena principală a festivalului NEVERSEA. 

Tot pe mainstage va ajunge, anul acesta, pentru un show live care va face până și valurile mării să vibreze pe ritmurile latino, J BALVIN, icon-ul global cu cel mai urmărit videoclip al unui artist latino din toate timpurile: peste 1,8 miliarde de vizualizări., anunță organizatorii festivalului. 

Doar 3 luni au mai rămas până la cel mai așteptat festival de la malul Mării Negre: NEVERSEA. Artiști de renume internațional și DJ-ii de top din lume precum: Lost Frequencies, Claptone, Paul Kalkbrenner, Steve Aoki, Tujamo, duo-ul Vini Vici se alătură numelor deja anunțate la cel mai mare festival pe o plajă din Europa, care va avea loc în Constanța, pe Neversea Beach, între 6-9 iulie 2023. 


J BALVIN, ARTISTUL CARE A CÂȘTIGAT 3 PREMII GRAMMY, ANUNȚĂ UN SUPER SHOW VARA ACEASTA LA FESTIVALUL NEVERSEA

Ediția aniversară a festivalului NEVERSEA aduce pe cele 5 scene artiști consacrați la nivel internațional și DJ-ii de top ai lumii. 

J BALVIN va urca pentru prima dată pe scena principală a festivalului NEVERSEA, pentru un show exploziv, plin de culoare, energie și ritmuri latino. 

J Balvin este columbianul cu o carieră impresionantă, care deși asculta în copilărie Nirvana și Metallica, s-a îndrăgostit de muzica reggaeton după ce l-a descoperit pe Daddy Yankee. A început să cânte la vârsta de 19 ani împreună cu bunul său prieten, David Rivera Mazo pe străzile din Medellin, iar în 2009 a semnat primul contract cu EMI Columbia, cu care a lansat single-ul „Ella Me Cautivo”, care a ocupat locul 37 în Billboard Tropical Songs Chart.. mai anunță organizatorii festivalului. 

Ultimii ani au fost extraordinari pentru artistul columbian. În anul 2015, a câștigat 3 trofee Billboard Latin Music Awards, iar în 2016, a devenit primul artist latino recompensat cu Discul de Diamant. Un an mai târziu, videoclipul single-ului „Mi gente” a depășit 3 miliarde de vizualizări pe Youtube și a fost NO. 1 în chart-ul Spotify Global. În 2018, a lansat, alături de Cardi B și Bad Bunny, single-ul „I Like It", care l-a propulsat pe locul 1 în clasamentul oficial al Statelor Unite, Billboard Hot 100, pentru ca în 2020, albumul „Oasis”, lansat în colaborare cu Bad Bunny în 2019, să fie nominalizat la 3 categorii Grammy. 

Anul 2023 a venit cu o nouă provocare pentru activarea în Music Metaverse, iar superstarul J Balvin a pregătit primul său concert VR în parteneriat cu Meta și iHeartRadio. „Futurum” a avut premiera pe 17 februarie anul acesta și a fost un succes, o experiență VR 180 de grade.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii