Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Cealera, fostul adjunct al APIA, și-a deschis o nouă firmă. Cu ce se va ocupa

ro

21 Jan, 2022 00:00 2883 Marime text

 
  • Fondatorul firmei este Nicuşor Cealera, fostul director coordonator adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, acesta fiind și administrator.
 
O nouă societate comercială în Constanța! Potrivit datelor oficiale, în baza cererii nr. 145936 din data de 25 noiembrie 2021, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea SC Cealera Account SRL.
 
Firma are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada A. S. Puşkin, și se va ocupa de „activităţi de contabilitate şi audit financiar“.
 
Fondatorul firmei este Nicuşor Cealera, fostul director coordonator adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, acesta fiind și administrator.
 
Durata de funcţionare a firmei este nedeterminată.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 132 din data de 11 ianuarie 2022.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 20 ianuarie 2022, Nicuşor Cealera figurează în Sibioara Comcereal Cooperativa Agricolă (cenzor), Grup Fermieri Pestera Cooperativă Agricolă (cenzor), Cooperativa Agricolă Biogarden Hamangia, Contab CN Ecex SRL, Startup Euro Consult SRL, CN Ece Ecex SRL, Cealera Account SRL, Euro Consulting Expert SRL, Consult CN Ecex SRL, Gospodărie Comunală Valu lui Traian SRL și în Account Cn Ecex SRL.
 
Nicuşor Cealera a mai figurat în Cealera Ctin Nicuşor PF – radiată.     
 
Euro Consulting Expert SRL se ocupă de „activităţi de studiere a pieţei şi de sondare a opiniei publice“ și este controlată de Nicusor Cealera și de Alexandra Stanciu, fiecare deâinând câte 50% din capitalul social.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Euro Consulting Expert SRL a încheiat 37 contracte de achiziții publice în valoare totală de 5.174.791,25 lei, cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (în 2015, 2016, 2017 și 2020).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Black By Gemelli Store SRL, înființată oficial. Decizia a apărut în Monitorul Oficial, după moartea Mihaelei Galani
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii