Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicoale Ciucă „Sperăm ca până la finele anului să putem avea legea certificatului COVID” (VIDEO)

ro

02 Dec, 2021 14:12 1684 Marime text
  • „Este o chestiune care urmează să fie dezbătută”
Premierul României, Nicolae Ciucă, a menționat faptul că, până la finele anului, Legea privind certificatul verde COVID-19 urmează să fie adoptată, într-o formă agreată cu specialiştii în materie. 

„A fost o discuţie şi o solicitare a reprezentanţilor cultelor ca cetăţenii să poată să beneficieze de această libertate de a participa la slujbe fără să se impună obligativitatea deţinerii certificatului verde.

Este, în momentul de faţă, (...) un proiect care este în dezbatere se discută cu fiecare dintre specialişti şi sperăm ca într-un timp cât se poate de rezonabil să ajungem la o concluzie, să mergem în Parlament şi până la sfârşitul anului să putem să avem această Lege a certificatului COVID, care, încă o dată, el se va înscrie în parametrii reali a ceea ce înseamnă incidenţa bolii şi, de asemenea, ceea ce înseamnă oamenii care au trecut prin boală, oamenii care beneficiază de teste.

Este o chestiune care urmează să fie dezbătută şi finalizată cu cei care sunt îndrituiţi şi au cunoştinţele necesare pentru acest lucru", a declarat Nicolae Ciucă, joi, 2 decembrie. 




Sursă video: Facebook.com/ Guvernul României 
Sursă foto: Facebook.com/ Nicolae Ionel Ciucă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii