Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicio firmă nu a fost interesată să elaboreze caietul de sarcini pentru întreținerea spațiilor verzi din Constanța

ro

21 May, 2021 00:00 1495 Marime text
  • Primăria Constanța a organizat achiziție publică prin procedură simplificată pentru servicii de consultanță privind elaborarea caietului de sarcini în vederea atribuirii acordului-cadru având ca obiect întreținerea spațiilor verzi din oraș
  • Licitația a fost anulată deoarece nu au existat ofertanți care să depună oferte
  • Primarul Constanței, Vergil Chițac a declarat că specialiștii din cadrul administrației locale vor realiza caietul de sarcini, fără consultanță
  • Ulterior, spațiile verzi, în special partea de parcuri va fi împărțită în zece loturi care vor fi scoase la licitație


Primăria Constanța a organizat achiziție publică prin procedură simplificată pentru servicii de consultanță privind elaborarea și/sau definitivarea caietului de sarcini și asistență tehnică în elaborarea răspunsului la posibilele solicitări de clarificări cu privire la cerințele acestuia, în vederea atribuirii acordului-cadru având ca obiect întreținerea spațiilor verzi măsurate/cadastrate, inventariate în domeniul public/privat al Municipiului Constanța.

Licitația a fost anulată deoarece nu au existat ofertanți care să depună oferte.
În cadrul unei declarații de presă susținută în această săptămână, primarul Constanței, Vergil Chițac a declarat că „specialiștii din cadrul administrației locale vor realiza caietul de sarcini, fără consultanță, dat fiind faptul că la licitație nu s-a prezentat niciun ofertant, iar ulterior, spațiile verzi, în special partea de parcuri va fi împărțită în zece loturi care vor fi scoase la licitație. Pentru că nu cred că va veni o singură firmă care să vrea să se ocupe de toate. Însă procedurile vor dura”.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii