Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NEVERSEA 2023 Peste 70.000 de fani s-au distrat în cea de-a treia zi a festivalului. Show în premieră oferit fanilor din România de Lost Frequencies (GALERIE FOTO)

ro

09 Jul, 2023 15:46 1504 Marime text
Galerie Foto: Organizatori NEVERSEAEdiția aniversară a festivalului Neversea a fost una memorabilă, trăită pentru a treia zi consecutivă cu o bucurie uriașă de cei peste 70.000 de fani, care au ales distracția cu prietenii, fără să țină cont de avertizările meteo de vânt și ploaie. Pentru fiecare dintre cele patru seri de festival, organizatorii au pregătit pentru fanii Neversea live-uri în premieră.
           
Potrivit organizatorilor, artistul, compozitorul și producătorul nigerian CKay a venit  pentru prima dată în România, la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea. CKay este un artist consacrat pe scena afrobeats datorită orientării muzicale, emo-afrobeat, la care a inclus elemente din R&B și dancehall. A fost nevoie de o versiune remix pentru single-ul „Love Nwantiti”, care a ajuns viral pe platformele de streaming. Nigerianul s-a conectat cu publicul din România, alături de care a cântat acest success uriaș, care a ajuns la peste 2,3 miliarde de stream-uri pe Spotify.

Unul dintre cei mai așteptați DJ din mainstage-ul Neversea a fost maestrul future house, Don Diablo. Olandezul care este unul dintre cei mai inovatori artiști ai scenei electronice, a fost extrem de emoționat de revederea cu fanii din România și din străinătate, cărora, în semn de mulțumire pentru susținerea conastantă, le-a pregătit un show special.

“Salut, Neversea! Vă iubesc și vă mulțumesc!”, acesta a fost mesajul cu care Don Diablo și-a început set-ul special, plin de energie, pregătit pentru fanii celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa.
Există o conexiune incredibilă între acest artist și fanii săi, Don Diablo a reușit să genereze entuziasm cu piesele incluse în DJ set-ul său. De la producții clasice în versiuni remix, până la producțiile incluse în albumul „FOREVER”, fiecare moment din live-ul olandezului a fost trăit cu intensitate maximă. La finalul show-ului, olandezul, care ocupă locul 9 în Top 100 DJ Mag, a prezentat fanilor Neversea noul său single,  ,,Stop Loving You”.

Finalul set-ului de la mainstage a fost unul plin de emoție. Olandezul a ales să-și încheie live-ul cu o versiune remix pentru “Fix You” (Coldplay) ”. Cerul Neversea a fost luminat de zeci de mii de telefoane ridicate în are, iar publicul și-a aplaudat DJ-ul preferat. Don Diablo a ajuns în mijlocul fanilor de la mainstage, fluturând drapelul României.
 ,Neversea, ești o bucurie de fiecare dată! Abia aștept să ne revedem!” Don Diablo. Producătorul olandez a declarat că pregătește lansare unui album călătorie, dedicat tatălui său - au mai precizat organizatorii.

           
Lost Frequencies, unul dintre cei mai carismatici artiști din muzica electronică a fost una dintre surprizele frumoase oferite de creatorii Neversea pentru ediția aniversară. Artistul belgian a declarat că este îndrăgostit de publicul din România și de Neversea, un festival reușește să recreeze o atmosferă unică la fiecare ediție și a pregătit pentru zecile de mii de fani un concept unic de show. Ca de fiecare dată, Lost Frequencies a oferit o surpriză fanilor Neversea, un single în premieră, “Diving To Your Love” care a fost primit cu aplauze de fanii belgianului.

Alexandra Stan, Vini Vici, Alex Superbeats, DJ Dark & Mentol, Adrian Șaguna, au făcut parte din line-up-ul mainstage-ului Neversea în cea de-a treia zi de festival.
 
ARTIȘTII DE LA THE ARK, DAYDREAMING, RETRO, BALKANIADA ȘI PACHANGA AU COMPLETAT LA EDIȚIA ANIVERSARĂ NEVERSEA

„Neversea, primul festival major al verii, a reușit să transforme experiența muzicală de la malul Marii Negre într-o călatorie unică alături de cea mai faină gașcă de festival. Iubitorii de trap, hip-hop, dub și R&B au dansat alături de artiștii preferați: Apashe, Killa Fonic, Yan, Oscar, Specii, OJ Eastbull, Berechet.

Energia muzicii, culorile vibrante și răsăritul, incredibil de fiecare dată, a fost trăit de fanii Daydreaming și de artiștii prezenți la această scenă în a treia zi de festival: Matthew Dekay b2b Yokoo, legenda Lee Buridge, Emanuel Satie, Marwan Duo, Julian M și Maga.


 
Pe scena Balkaniada, în cea de-a treia zi a festivalului Neversea, au ajuns: Amna & Balcanic Show, Oana Radu & Band, Fidas & Band, Marc Rayen, Balkan Bros, Don Quero și Andrew Maze“ - au mai menționat organizatorii.


Ultima seară a festivalului Neversea va fi deschisă la mainstage de: Mario Fresh, urmat de Nicole Cherry, Smiley, J Balvin, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci, Julian Jordan și Pascal Junior.
 
Scenele secundare vor găzdui artiști din cultura underground precum: Paraziții, Puya, Macanache, Borgore, Dubfire, Sebastian Leger, Guy Mantzur și mulți alții. Fanii pot intra în festival începând cu ora 16:00.

Detalii pe https://neversea.com/ și în aplicația mobilă Neversea Festival.
 
FANII FESTIVALULUI SE POT ÎNREGISTRA PENTRU NEVERSEA 2024
 
Organizatorii au lansat oficial și posibilitatea de register pentru ediția 2024: http://neversea.com/register
 
Toți fanii Neversea se pot înscrie pentru a fi primii care beneficiază de abonamente la un preț special. Toți cei care se înregistrează pe platformă și completează chestionarul vor beneficia de UN VOUCHER 100 de RON pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival pentru anul 2024.

Citește și: 

NEVERSEA 2023Distracție până în zori pe ritmurile artiștilor preferați în a treia seară a festivalului de la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii