Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea organizează trei licitații pentru reabilitarea termică a Liceului Teoretic Decebal din Constanța

ro

24 Apr, 2021 00:00 2151 Marime text
  • Primăria Constanța organizează trei licitații în cadrul proiectului "Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța”
  • Este vorba despre serviciul de informare și publicitate, consultanță pentru managementul și implementarea proiectului și serviciul de audit financiar
  • Data limită primire oferte este 04.05.2021

Primăria Constanța organizează trei licitații în cadrul proiectului "Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța”.
Este vorba despre serviciul de informare și publicitate obligatorie privind proiectul a cărui valoare estimată este de 8.300 lei fără TVA.

O altă achiziție vizează Serviciul de consultanță pentru managementul și implementarea pentru proiectul ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța“.

Valoarea contractului este de 29.850 lei fără TVA.
Cea de-a treia licitație vizează serviciul de audit financiar independent pentru proiectul ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța“, a cărei valoare este estimate la 34.000 lei fără TVA.
Data limită primire oferte este 04.05.2021.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte conform prezentului anunț pe adresa de e-mail: nilghiun.manea@primaria-constanta.ro.

Citește și:

Reabilitarea termică a clădirilor spitalului municipal și a două licee importante din Constanța, în linie dreaptă

O școală gimnazială și trei licee din Constanța așteaptă „verdictul” unor finanțări prioritare

Liceele „Traian“ şi „Decebal“ şi Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ din Constanţa, reabilitate termic de municipalitate
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii