Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea Constanța pregăteşte o nouă achiziţie din bugetul local

ro

06 Aug, 2019 00:00 1124 Marime text
Primăria Constanţa consultă piaţa privind achiziţia echipamentelor şi materialelor pentru intervenţie şi salvare (aparate de intercomunicaţii). Transportul se va face cu mijloace care să asigure protecţia la deteriorări mecanice şi climatice, cu respectarea normelor în vigoare. Fiecare echipament trebuie să aibă o etichetă care să cuprindă după caz: denumirea, producătorul, anul fabricaţiei (an fabricaţie: 2018, 2019), seria fabricaţiei, marcaj CE. Ofertantul trebuie să prezinte odată cu oferta documentele care să ateste că este producător, reprezentant al producătorului sau distribuitor al acestuia pentru produsele respective.
 
Toate documentele care însoţesc produsele vor fi redactate în limba română. Garanţia tehnică acordată produselor livrate este de minimum 24 de luni de la data încheierii procesului verbal de recepţie a produselor.
 
Aspecte supuse consultării în vederea elaborării caietului de sarcini şi a estimării valorice: se solicită opinia furnizorului cu privire la propunerea de preţ pentru radiotelefon portabil profesional digital - 100 de bucăţi. Data-limită de transmitere a propunerilor: 09.08.2019,ora16.00. Data-limită pentru consultare: 12.08.2019, ora 16:00.
 
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propuneri privind detalii tehnice, oferte de preţ, schiţe, în vederea elaborării caietului de sarcini şi a estimării valorice. Propunerile vor fi transmise în original la adresa Primăriei Municipiului Constanţa - Serviciul Amenajări Urbane, sediul din str. Ștefan Mihăileanu, nr. 10, Constanţa sau pe adresa de email: andreea.stefanescu@primaria-constanta.ro.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii