Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea achiziționează telefoane mobile pentru angajații instituției

ro

18 Sep, 2021 00:00 1130 Marime text


⦁ Primăria municipiului Constanța achiziționează telefoane mobile în valoare de 101.024 lei fără TVA
⦁ Termenul limită pentru depunerea/transmiterea  ofertelor, pe adresa de email specificată mai jos: 23.09.2021
⦁ Ofertanții pot solicita clarificări înainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, doar pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro


Primăria municipiului Constanța achiziționează telefoane mobile în valoare de 101.024 lei fără TVA.

Operatorul economic trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna  din  situațiile  de  anulare  a  constituirii,  precum  și  faptul  că  are  capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului.  

Oferta depusă se va compune din:
1.Propunere tehnică  - se va elabora cu respectarea tuturor cerințelor precizate de autoritatea contractantă în anunț, astfel  încât să se  asigure  posibilitatea verificării corespondenței ofertei tehnice cu solicitările impuse prin documentație (va cuprinde o descriere  a  produsului  care  face  obiectul  achizitiei  cu  respectarea  specificațiilor tehnice  precizate  mai  jos,  cantitatea,  garanția  produsului,  precizări  privind livrarea/furnizarea produselor;
2.Propunere financiară – va prezenta prețul unitar (în lei, fără TVA) al produsului, precum  și  valoarea  totală  (în  lei,  fără  TVA)  aferentă  furnizării  întregii  cantități de produse solicitate de autoritatea contractantă.  

Caracteristicile  tehnice  minime  și  obligatorii  pe care trebuie să le îndeplinească produsul ofertat sunt: smartphone; minim android 9; minim 128 GB memorie internă și garanție produs: minim 2 ani.

Termenul limită pentru depunerea/transmiterea  ofertelor, pe adresa de email specificată mai jos: 23.09.2021 ora: 23:59.  

Orice  persoană  interesată  are  posibilitatea  de a transmite ofertă cu respectarea specificațiilor din prezentul anunț pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro. Ofertanții pot solicita clarificări înainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, doar pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria a început procedura de recrutare și selecție de candidaţi pentru Consiliile de Administraţie la CT BUS SA și RAEDPP Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii