Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monitorul Oficial Divizarea parțială a societății Intersat Constanța, fără lichidare, cu transmiterea patrimoniului și a afacerii societății către Dotto TV Media SRL

ro

25 Apr, 2023 00:00 1468 Marime text
  • Asociații Intersat SRL, Gabriela Codruța și Chivu Gheorghiță, deţinând 100% capitalul social al societăţii au decis aprobarea divizării parțiale a Intersat SRL, fără lichidare, prin desprinderea unei părți din patrimoniul și afacerea acesteia și transferarea către societatea Dotto TV Media SRL
  • Adunarea generală a asociațiilor Dotto Tv Media SRL a aprobat transferarea către Dotto Tv Media SRL, prin desprinderea unei părți din patrimoniul și afacerea Intersat SRL, prin divizarea parţială a societăţii, fără lichidare
  • Vă reamintim, anul trecut, asociații Intersat SRL renunțau la divizarea parțială, după două încercări respinse de instanță,având la bază și hotărârea 884/19.07.2022 a Tribunalului Constanța, pronunțată în dosarul 3771/118/2022
 

Potrivit Monitorului Oficial nr. 1.792 din data de 20.04.2023, asociații Intersat SRL, Gabriela Codruța și Chivu Gheorghiță, deţinând 100% capitalul social al societăţii au decis aprobarea divizării parțiale a Intersat SRL, fără lichidare, prin desprinderea unei părți din patrimoniul și afacerea acesteia și transferarea către societatea Dotto TV Media SRL cu sediul în Constanța, Bulevardul Mamaia nr.284.

Divizarea parțială se face cu transmiterea patrimoniului și a afacerii societății care se divizează către societatea beneficiară, cu toate drepturile și obligațiile aferente, pe care le are în starea în care se află la data bilanțului divizării.
 
În urma divizării parţiale a societăţii, capitalul social subscris al societăţii va fi de 150 lei, divizat în 15 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, deţinut de asociaţi după cum urmează: Gabriela Codruța Gheorghiță, va deţine 12 părţi sociale în valoare totală de 120 lei, valoare nominală de 10 RON fiecare, reprezentând 80% din valoarea capitalului social iar Chivu Gheorghiță va deţine 3 părţi sociale în valoare totală de 30 lei, valoare nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 20% din valoarea capitalului social.
 
Tot în Monitorul Oficial din 20 aprilie, partea a IV-a nr. 1.792 apare și hotărârea Adunării generale a asociațiilor Dotto Tv Media SRL.
Astfel, Gabriela Codruța și Chivu Gheorghiță, deţinând 100% capitalul social al societăţii au aprobat transferarea către Dotto Tv Media SRL, prin desprinderea unei părți din patrimoniul și afacerea Intersat SRL, cu sediul în Constanța, strada Ion Rațiu nr.33 prin divizarea parţială a societăţii, fără lichidare.

În document se precizează că divizarea parţială, va avea loc fără dizolvare şi fără lichidare, se face cu transmiterea parţială a patrimoniului şi a afacerii Societăţii Intersat SRL care se divizează către societatea noastră, cu toate drepturile şi obligaţiile aferente, pe care le are în starea în care se află la data bilanţului divizării.

În urma modificărilor prezentate la art. 1, capitalul social subscris al societăţii va fi de 100 lei, divizat în 10 de părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, deţinut de asociaţi după cum urmează: Gabriela Codruța Gheorghițăva deţine 8 părţi sociale în valoare totală de 80 lei, valoare nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 80% din valoarea capitalului social iar Chivu Gheorghiță va deţine 2 părţi sociale în valoare totală de 20 lei, valoare minimă de 10 lei fiecare, reprezentând 20% din valoarea capitalului social.
 
Vă reamintim, anul trecut, asociații Intersat SRL renunțau la divizarea parțială, după două încercări respinse de instanță,având la bază și hotărârea 884/19.07.2022 a Tribunalului Constanța, pronunțată în dosarul 3771/118/2022, în care părți au fost: Intersat SRL și Dotto TV Media, în calitate de petente, iar Oficiul Registrului Comerțului Constanța – Comunicări Generale Acte Procedură - intimat.
  
În minuta Hotărârii 884/2022 din 19 iulie, se arată că instanța „respinge ca neîntemeiată cererea de divizare nr. 75708/23.05.2022 formulată de Intersat S.R.L. Dispune comunicarea prezentei hotărâri Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea înregistrării menţiunilor în registrul comerţului. Executorie. Cu apel în 30 zile de la comunicare, calea de atac urmând a se depune la Tribunalul Constanţa
 
 
Despre Intersat SRL și Dotto TV Media SRL
 
 
Gheorghiță Chivu este asociat în procente de câte 20% în societățile Intersat SRL și Dotto TV Media SRL și administrator la SC Next Smart Solutions SRL.
 
Codruța Gabriela Chivu este asociată în Intersat SRL și Dotto TV Media SRL cu câte 80% și asociat unic în societatea SC Next Smart Solutions SRL.
 
Societățile Intersat SRL și Dotto TV Media SRL sunt administrate de societatea Next Smart Solutions SRL.
 
SC Next Smart Solutions SRL s-a înființat în anul 2001, are sediul în localitatea Vadu, comuna Corbu , desfășoară activități de consulatnță pentru afaceri și management , asociat unic este Codruța Gabriela, administrator Gheorghiță Chivu, a declarat cifră de afaceri în valoare de 244.135 lei , profit 229 640 lei și un angajat.
 
Societatea Intersat SRL s-a înființat în 1993, desfășoară activități de telecomunicații prin rețele cu cablu , asociați sunt Codruța Gabriela 80% , Gheorghiță Chivu  20% și este administrată de societatea Next Smart Solutions SRL, a  declarat 271 de contracte publice ( intervalul 2013-2021) în valoare de 2.289.219,34 lei, iar exercițiul financiar pentru anul 2021 arată profit în valaore de 1.173.039 lei, cifră de afacri de 7.230.078 lei și 47 de angajați.
 
Societatea Intersat SRL are declarate patru puncte de lucru temporare/permanente  în Constanța, Sovela 55 Cofetăria Frezia, Bdul Mamaia 284, Incinta Depozit, în comuna Corbu, loc. Vadu str. Ogorului 15 și în Năvodari , str. M9, nr. 30D.
 
Potrivit Confidas.ro, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Intersat SRL a încheiat 271 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 2.289.219,34 de lei, printre partenerii publici constanți ai companiei numărându-se ARSVOM, Casa Județeană de Pensii Constanța, Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială, Consiliul Județean Constanța, dar și Direcția Județeană de Sănătate Publică din Constanța.

În plus, în 2019, compania a câștigat contractul privind telefonia fixă pentru Primăria Constanța.
 
Societatea Dotto TV Media SRL s-a înființat anul trecut, are aceeași acționari cu aceleași procente ca Intersat SRL, respectiv familia Gheorghiță Codruța Gabriela și Chivu, și este administrată de societatea Next Smart Solutions SRL, are sediul social pe Bdul Mamaia 284, și desfășoară activități de distribuție filme, video și programe de televiziune.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

S-a renunțat la divizarea parțială a societății Intersat Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii