Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:29 18 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se va ocupa de evaluarea pentru acreditare la Diagnost SRL – Centru Multidisciplinar Flora din Mamaia

ro

17 Apr, 2021 00:00 773 Marime text
  • Anca Simona Bodnar se va ocupa de evaluarea pentru Diagnost SRL – Centru Multidisciplinar Flora – Unitatea Sanitară private – Centru Medical, Mamaia.
 
În luna martie, prin ordin de ministru, au fost aprobate Comisiile  de evaluare a spitalelor în vederea acreditării pentru perioada19–23.04.2021. Totodată, la finele lui martie, Autoritate Națională de Management al Calității în Sănătate a atribuit un contract pentru servicii de evaluare la societatea Diagnost SRL – Centru Multidisciplinar Flora – Unitatea Sanitară private – Centru Medical, Mamaia.
 
8.369 lei a fost valoarea finală a contractului de evaluare, câștigător fiind Anca Simona Bodnar.
 
Conform ordinului menționat anterior, Diagnost SRL – Centru Multidisciplinar Flora – Unitatea Sanitară private – Centru Medical, Mamaia a avut o echipă de coordonatori formați din Raluca Mihaela Duțu – medic coordinator, Anca Bobric – asistent medical membru și Bodnar Anca Simona – alte profesii – membru cu atribuții privind gestionarea documentelor.
 
Precizăm că pe societatea Diagnost SRL funcţionează Heka Hospital.
 

Diagnost SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2007, firma are sediul social în Constanţa. Capitalul social subscris, de 210 lei, integral vărsat, este compus din 21 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt: Mohamed Zaher, cu 90% din capitalul social, şi Berro Ahmed, cu 10% din capitalul social. Apostol Emilia Alina este administratorul societăţii, care se ocupă de activităţi de asistenţă spitalicească. Totodată, Emilia Alina Apostol, conform CONFIDAS, este administrator la Infinity Dental Clinic SRL. Ahmed Berro este asociat unic și administrator la Rayali Medical SRL, iar Mohamed Zaher este asociat, cu o cotă parte de 67% la Isis Medical Center SRL.
 
Pentru anul 2019, firma a raportat 25 de salariați, la o cifră de afaceri de 4.903.638 lei, cu o pierdere de aproximativ 1 milion de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii