Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în structura societății Master Fishing SRL. Ce a decis Adunarea Generală a Asociaților

ro

15 Feb, 2018 22:52 2435 Marime text
Dulea Virgil și Badea Nicolae, asociați în cadrul Societății Master Fishing - SRL, au luat mai multe hotărâri în cadrul Adunării Generale a Asociaților, din data de 03.01.2018.

Astfel, conform articolului 1, asociații au hotărât retragerea din asociere a dl Badea Nicolae și renunțarea acestuia la orice pretenție de orice natură față de Societatea Master Fishing – SRL.

Totodată, în temeiul art. 202 alin. 1/Legea nr. 31/1990, au hotărât: Cesionarea la valoarea nominală a 16 părți sociale aparținând dlui Badea Nicolae la valoare nominală de 10 lei, însumând 160 lei, pe care le deține în cadrul Societății Master Fishing - SRL asociatului dlui Duldea Virgil.

”Eu, cedentul Badea Nicolae, transmit, iar eu cesionarul, Dulea Virgil, preiau, împreună cu activul și pasivul societății, toate drepturile și obligațiile prezente și  viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor, societății către bugetul de stat și alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existence și neachitate până la data prezentei Hotărâri, atât cele evidențiate, cât și cele care vor apărea ca urmare a unor acțiuni de control. Celelalte prevederi ale actului constitutiv rămân neschimbate”, potrivit Monitorului Oficial.

De asemenea, se cooptează în societate Serbu Cristina, prin majorare de capital social, cu aport propriu în valoare de 10 lei.

În urma majorarii capitalului social, capitalul social este în valoare 210 lei, va fi împărțit în 21 de părți sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare, astfel: Dulea Virgil - 200 de lei, reprezentând 20 de părți sociale, cotă de participare beneficii/pierderi - 95,24% și Serbu Cristina - 10 lei, reprezentând 1 parte socială, cote de participare benefici/pierderi 4,76%. Participarea la beneficii și pierderi va fi proporționată cu contribuția la capitalul social.

Deciziile AGA au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Badea 18 Feb, 2018 21:17 Cum s-a intrunit Adunare Generala pe 3 ianuarie cand Badea era la pat de 3 luni si pe 3 noaptea l-a luat Smurdul domnule Dulea?