Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:42 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în societatea Pfizer Romania SRL. Cine este noul administrator

ro

13 Feb, 2021 00:00 1214 Marime text
  • În urma ședinței din noiembrie 2020, a fost schimbat unul din administratorii societății
  • Astfel, a fost eliberată din funcție Grațiela Paula Rîmbu
  • În locul ei, a fost numit Teodor Cristian Dragoman
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia luată de societatea Pfizer Romania SRL, în urma ședinței din data de 10 noiembrie 2020.
 
Astfel, asociații Pfizer Shareholding Intermediate SRL, cu un capital social de 3.283.144.100 dolari, reprezentantă de Hohannes Hofs și de Christophe Plantegenet, în calitate de manageri și Pfizer Global Holdings BV, o societate cu răspundere limitată de tip închis, reprezentantă de Veneta Lyubomirova Donova, în caltiate de director executiv, s-au întrunit în ședință în data de 10 noiembrie 2020.
 
Adunarea Generală a Asociaților a decis eliberarea din funcția de administrator al Pfizer Romania SRL, începând cu data de 1 decembrie 2020 a Grațielei Paula Rîmbu, din calitatea de administrator și membru al consiliului de administrație. A fost numit Teodor Cristian Dragoman, în calitate de administrator și membru al consiliului de administrație, pentru o perioadă nedeterminată de timp, până la retragerea mandatului.
 
Administratorii societății vor fi:
  • Mirela Iordan, administrator și președinte CA
  • Teodor Cristian Dragoman – administrator și membru CA
  • Sergiu Mosoia – administrator și membru CA
Persoane împuternicite sunt Elena Alexandra Maicovschi și Eveline Grigorași, în calitate de mandatari, și se vor ocupa să semneze actul constitutiv actualizat și actul adițional la actul constitutiv.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii