Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma Sufro Company SRL. Asociat este fostul şef al Gărzii Financiare - Secţia Constanţa, Ciprian Fronea

ro

14 Oct, 2021 00:00 4342 Marime text
  • Modificări în firma Sufro Company SRL
  • A fost deschis un punct de lucru în Capitală
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia luată de către Adunarea Generală a Asociaților firmei Sufro Company SRL, firmă cu sediul pe bulevardul Elisabeta, din Constanța.
 
Decizia, publicată recent, a fost adoptată pe 19 iulie 2021, și au fost prezenți asocțaii Ciprian Mihail Fronea, Mihai Dumitru Șuța și Daniela Pouliakas.
 
s-a aprobat înființarea unui nou punct de lucru la adresa din București, sectorul 3, pe strada I.C. Filitti. Durata mandatului administratorilor Ciprian Mihail Froncea, Mihai Dumitru Șuța și Daniela Pouliakas a fost stabilită la 10 ani.
 
Amintim că în luna noiembrie 2015, Curtea de Apel Bucureşti a decis condamnarea lui Ciprian Mihail Fronea, fostul şef al Gărzii Financiare - Secţia Constanţa, a fost condamnat la un an de închisoare cu amânare pentru o durată de doi ani ce reprezintă termen de supraveghere.
 
Totodată, reamintim faptul că Ciprian Mihail Fronea, fostul şef al Gărzii Financiare - Secţia Constanţa, a fost numit administratorul societății comerciale Sufro Company București SRL. Decizia a fost luată prin Hotărârea nr. 1 a asociaților SC Sufro Company București SRL, din 10 mai 2021, și recent publicată în Monitorul Oficial al României.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Mihail Fronea, fostul şef al Gărzii Financiare Constanța, va administra Sufro Company București SRL
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii