Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:23 16 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma Monsson Trading! Ce au decis asociații

ro

06 Jul, 2022 00:00 657 Marime text
  • Asociații s-au întrunit în Adunarea Generală a Asociaţilor, la sediul social al Societăţii
 
Modificări în firma Monsson Trading! Decizia recent publicată în Monitorul Oficial al României a fost luată de conducerea companiei, formată din Muntmark Andrei, Muntmark Laura, cetăţean elveţian, reprezentată prin împuternicit Muntmark Andrei, cetăţean suedez, Muntmark Emanuel, cetăţean suedez, Aldea Ana-Mihaiela, Tanase Laura, Enache Sebastian-Petre, Septar Hussein-Mesut, Rusu Mariana Raluca.
 
Asociații s-au întrunit în Adunarea Generală a Asociaţilor, la sediul social al Societăţii, renunţând în unanimitate la formalităţile cerute de Legea nr. 31/1990, republicată, a Societăţilor, şi de Actul Constitutiv al societăţii cu privire la convocare, am hotărât, în unanimitate, următoarele, având ordinea de zi:
I. Retragerea asociatului Aldea Ana-Mihaiela din cadrul Societăţii şi cesionarea părţilor sociale deţinute de aceasta în cadrul Societăţii către asociatul existent Muntmark Emanuel.
II. Retragerea asociatului Enache Sebastian-Petre din cadrul Societăţii şi cesionarea părţilor sociale deţinute de acesta în cadrul Societăţii către asociatul existent Muntmark Emanuel.
III. Modificarea corelativă şi actualizarea actului constitutiv al Societăţii.
 
În urma dezbaterilor de pe ordinea de zi, asociaţii au aprobat în unanimitate următoarele:
I. Retragerea asociatului Aldea Ana-Mihaiela din cadrul Societăţii şi cesionarea părţilor sociale deţinute de aceasta în cadrul Societăţii către asociatul existent MUNTMARK EMANUEL.
Se aprobă retragerea asociatului Aldea Ana-Mihaiela din cadrul Societăţii şi cesionarea părţilor sociale în nr. de 3.535 deţinute de aceasta în cadrul Societăţii către asociatul existent Muntmark Emanuel în temeiul art. 202 alin. (1) din Legea nr. 31/1990, republicată, asociatul retras, Aldea Ana-Mihaiela, cesionează către asociatul existent Muntmark Emanuel, un număr de 3.535 de părţi sociale deţinute în cadrul Societăţii, reprezentând 2% din capitalul social, la valoarea agreată conform contractului de cesiune părţi sociale.
Toate cele 3.535 de părţi sociale vor fi transferate împreună cu toate drepturile şi obligaţiile rezultând din acestea.
II. Retragerea asociatului Enache Sebastian-Petre din cadrul Societăţii şi cesionarea părţilor sociale deţinute de acesta în cadrul Societăţii către asociatul existent Muntmark Emanuel.
Se aprobă retragerea asociatului Enache Sebastian-Petre din cadrul Societăţii şi cesionarea părţilor sociale în nr. de 1.766 deţinute de acesta în cadrul Societăţii către asociatul existent Muntmark Emanuel.
În temeiul art. 202 alin. (1) din Legea nr. 31/1990, republicată, asociatul retras, Aldea Ana-Mihaiela, cesionează către asociatul existent Muntmark Emanuel, un număr de 1.766 de părţi sociale deţinute în cadrul Societăţii, reprezentând 1% din capitalul social, la valoarea agreata conform contractului de cesiune părţi sociale.
Toate cele 1.766 de părţi sociale vor fi transferate împreună cu toate drepturile şi obligaţiile rezultând din acestea.
Ca urmare a cesionării de către asociaţii Aldea Ana-Mihaiela şi Enache Sebastian-Petre a părţilor sociale deţinute de aceştia în cadrul Societăţii către asociatul existent Muntmark Emanuel, conform punctelor I şi II din ordinea de zi, structura a capitalului social al Societăţii va fi următoarea:
– Muntmark Andrei va deţine un număr de 31.810 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 318.100 lei, reprezentând 18% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere;
– Muntmark Laura va deţine un număr de 17.672 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 176.720 lei, reprezentând
10% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere;
– Muntmark Emanuel va deţine un număr de 116.635 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 1.166.350 lei, reprezentând 66% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere;
– Tanase Laura va deţine un număr de 3.535 părţi sociale având o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 35.350 lei, reprezentând 2% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere;
– Septar Hussein-Mesut va deţine un număr de 3.533 părţi sociale având o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 35.330 lei, reprezentând 2% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere;
– Rusu Mariana Raluca va deţine un număr de 3.535 părţi sociale având o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 35.350 lei, reprezentând 2% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere.
 
Se aprobă modificarea Duratei societăţii din Capitolul III - Durata şi obiectul de activitate - din actul constitutiv al Societăţii, astfel: Durata societăţii
Societatea se înfiinţează pe o durata nedeterminată, începând cu dota înregistrării societăţii în Registrul Comerţului.
Totodată, se aprobă modificarea alineatului 3 din Capitolul V - Administrarea societăţii:
Societatea este administrată şi reprezentată pe o perioadă de 20 de ani de către Muntmark Andrei, care va avea următoarele drepturi şi obligaţii:
– întocmeşte Regulamentul de Ordine Interioară al societăţii;
– întocmeşte bugetul de venituri şi cheltuieli, bilanţul şi contul de profit şi pierderi;
– angajează pe bază de contract de muncă sau alte forme prevăzute de lege personalul societăţii;
– angajează şi descarcă societatea de toate obligaţiunile financiare ce-i revin sau de orice altă operaţiune comercială şi financiară ce priveşte societatea;
– reprezintă societatea în relaţiile cu terţii.
 
În urma modificărilor mai sus-menţionate, unanim aprobate de către asociaţii Societăţii, aceştia au decis în unanimitate modificarea corelativă şi actualizarea actului constitutiv al Societăţii, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Actul constitutiv actualizat al Societăţii va fi depus la Registrul Comerţului.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Monsson Trading SRL a închis un punct de lucru de la Constanța și a vândut un imobil
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii