Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monsson Trading SRL a închis un punct de lucru de la Constanța și a vândut un imobil

ro

22 Dec, 2021 00:00 2937 Marime text
  • 190.000 de euro a primit societatea pentru vânzarea unui imobil din Constanța
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea cu numărul 2 din data de 9 noiembrie 2021, luată de către firma Monsson Trading SRL.
 
Asociații firmei Andrei Muntmark, Laura Muntmark, Emanuel Muntmark, Ana Mihaela Aldrea, Laura Tănase, Sebastian-Petre Enache, Hussein-Mesut Septar, Mariana Raluca Rusu și Monsson Trading SRL au luat mai multe decizii.
 
Printre acestea se numără vânzarea imobilului situat în Constanța, pe strada Pescarilor, cu prețul de 190.000 de euro. Totodată, se închide punctul de lucru de la adresa menționată. Andrei Muntmark a fost împuternicit în vederea semnării contractului de vânzare a imobilului, proprietatea societății.
 
Amintim că în luna mai, Monsson Trading SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța documentația pentru un proiect pe care le dorește implementate în județul Constanța. Este vorba de întocmire PUZ pentru Parc Siliștea 3 UAT Crucea și pentru întocmire PUZ pentru Parc Siliștea 3 UAT Siliștea.
 
Proiectul constă în instalarea și exploatarea unui parc eolian și unui parc fotovoltaic împreună cu toate elementele constructive ale acestuia (turbine eoliene, panouri fotovoltaice, invertoare, transformatoare electrice, posturi de transformare, substație de transformare, rețele de cabluri electrice și de fibră optică, stâlpi iluminat și monitorizare video, etc) precum și instalarea și exploatarea unor sisteme de stocare energie electrică și centru de date/calcul. Zona în care se amplasează parcul eolian și fotovoltaic are funcțiunea predominantă agricolă și se află în extravilanul comunei Crucea, județul Constanța, respectiv în extravilanul comunei Siliștea.
 
Monsson Trading SRL
Societatea este înființată în anul 2009, având sediul social în municipiul Constanța, pe bulevardul Mamaia, județul Constanța. Asociați în firmă sunt Emanuel Muntmark, cu 63%, Andrei Muntmark, cu 18%, Laura Muntmark, cu 10%, Ana Mihaela ana, cu 2%, Mariana Raluca Rusu, cu 2%, Septar Hussein Mesut, cu 2%, Laura Tănase, cu 2% și Sebastian Petre Enache, cu 1%. Administratorul firmei este Andrei Muntmark.

Societatea are un punct de lucru în București, pe str. Charles de Gaulle, un alt punct de lucru la Gălbiori, județul Constanța, un alt punct pe strada Pescarilor din Constanța și un altul pe strada Unirii din municipiul Constanța. Pentru anul 2019, firma a raportat 36 de salariați, la o cifră de afaceri de 508.540.819 lei, cu un profit net de 20.275.164 lei.

Potrivit Confidas.ro, Compania Monsson Trading S.R.L. a încheiat 44 contracte de achiziții publice in valoare totală de 16.811.671,19 lei. Cel mai valoros contract este încheiat cu municipiul Călărași, pentru furnizare energie electrică, valoarea fiind de 3.453.776,78 lei.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cât plăteşte Primăria Medgidia în următoarele 18 luni pentru electricitate (document)

 

Tags: Emanuel Muntmark


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii