Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma Grădina Ursului din Topalu. Ce firmă a fost cooptată

ro

15 May, 2020 00:00 2092 Marime text

Adunarea Generală a Asociaților societății comerciale Grădina Ursului SRL s-a întrunit în ședință la data de 14 aprilie 2020, iar hotărârea la final de întrunire a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României.

Societatea Grădina Ursurului SRL are sediul social în comuna Topală, la Ferma Pomicolă din loc. Livada L3, județul Constanța.
SC DaVi Consult SRL, cu sediul în București, reprezentantă de Mircea Victor Mavrodineanu, dar și Moise Sileanu, Mariana Titu, cu participarea societății Compsil Company SRL, cu sediul în Țăndărei, județul Ialomița, reprezentată de Moise Sileau, au fost prezenți la ședință.

În urma ședinței, s-a decis cesionarea la valoarea nominală a 9 părți sociale, în valoare de 10 lei fiecare, reprezentând 45% din capitalul social total al societății, de către Sileanu Moise către SC Compsil Company SRL.

Urmare ea cesiunii de părți, societatea va avea următoarea structură a capitalului social: DaVi Consult SRL – 45% din capitalul social, Compsil Company SRL – 45% din capitalul social și Mariana TItu - 10% din capitalul social.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii