Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spiros Spyrou, revocat din funcţia de administrator al firmei Kronospan Zona Liberă Constanţa. Cine i-a luat locul

ro

03 May, 2019 00:00 2380 Marime text
Asociaţii firmei Kronospan Zona Liberă Constanţa SRL s-au întrunit în Adunare Generală în data de 4 martie 2019.
 
Astfel, Silva Logistic Holdings Limited, cu sediul social în Nicosia, Cipru, cu 30.705 de părţi sociale, reprezentând 99,22% din capitalul social, Kronospan România SRL, cu 0,82% din capitalul social, reprezentată legal prin Spiros Spyrou, care deţine, la rândul său, 242 de părţi sociale, reprezentând 0,78% din capitalul social, în calitate de asociaţi ai societăţii Kronospan Zona Libera Constanţa SRL, au luat mai multe decizii.
 
Spiros Spyrou a fost revocat din funcţia de administrator al Kronospan Zona Liberă Constanţa SRL, începând cu data de 4.03.2019. Asociaţii au aprobat descărcarea de gestiune a lui Spiros Spyrou de toate responsabilităţile în ceea ce priveşte activitatea desfăşurată în executarea mandatului său de la data numirii în funcţie şi până la data revocării mandatului sau, respectiv 4.03.2019. Orice puteri de reprezentare şi/sau de angajare a societăţii acordate lui Spiros Spyrou încetează de la data de 4.03.2019.
 
De asemenea, asociaţii au aprobat numirea lui Hajigeorghi Lambros în funcţia de administrator al societăţii, cu puteri depline, începând cu data de 4.03.2019, pentru o perioadă de 4 ani. Asociaţii au împuternicit următoarele persoane, împreună sau separat, după cum va fi nevoie: Bajenaru Mihai-Adrian, Nucu Iuliana, Domocos Ioana-Valentina, Riza Elena-Mădălina să reprezinte societatea în calitate de mandatari în scopul îndeplinirii tuturor formalităţilor la Registrul Comerţului sau în faţa altor autorităţi competente pentru înregistrarea şi publicarea acestei hotărâri şi a actului constitutiv modificat al societăţii.
 
Deciziile Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Kronospan Zona Liberă Constanţa SRL din data de 4 martie 2019 au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii