Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în Cardioscan, societate înființată de Monica Gaitanidis-Făgădău şi Bogdan Mut-Vitcu

ro

22 Jun, 2021 00:00 3584 Marime text
  • Lev Alon Care SRL a pierdut calitatea de asociat al societății Cardioscan SRL
  • Roho Medical devine asociat unic al firmei cu sediul în Constanța
  • S-a operat și schimbarea administratorilor societății
  • În 2017, Centrul Cardioscan din Constanţa a fost preluat de Spitalul Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculară şi cardiologie intervenţională din ţară, parte a grupului “Policlinico di Monza” din Italia
  • La acel moment, acţionarii Cardioscan erau Monica Gaitanidis-Făgădău, soţia lui Decebal Făgădău, fostului primar al Constanţei, şi Bogdan Mut-Vitcu, medic cardiolog din Timişoara
  • Cardioscan a făcut parte din Cardiolife, centru medical de înaltă performanţă în domeniul cardiologiei intervenţionale, lansat în Timişoara
  • În 2019 a avut loc un nou transfer de acțiuni către Roho Medical Investments SRL și Lev Alon Care SRL

Adunarea generală a asociaților Cardioscan SRL au adoptat mai multe hotărâri cu prilejul ședinței din aprilie a.c.
Asociații, Roho Medical Investments SRL și Lev Alon Care SRL au decis următoarele: aprobarea trasferului de acțiuni de la Lev Alon către Roho Medical.
Astfel,  Lev Alon Care SRL a pierdut calitatea de asociat al societății Cardioscan SRL,  precum și orice alte drepturi rezultând din această calitate iar Roho Medical devine asociat unic.
Prin urmare, capitalul social al societății de 125 de părți sociale în valoare de 10 lei va fi deținut integral de Roho Medical.
Totodată, s-a operat și schimbarea administratorilor. Astfel, încetează mandatul de administrator al lui Oren Iancovici și a Larisei Adriana Untaru iar în funcția de administrator pentru un mandat de 4 ani au fost numite Geanina-Nicoleta Durigu și Ramona Aurelia Sandu.
Asociatul unic, Roho Medical Investments SRL a mai aprobat împutemicirea Ralucăi Maria Niță să negocieze și să semneze în numele societății contractul cu Geanina-Nicoleta Durigu pentru funcția de administrator și director executiv și contractul cu Ramona Aurelia Sandu pentru funcția de administrator și director financiar.
 

Despre Cardioscan SRL

 
Vă reamintim, în vara anului 2017, Centrul Cardioscan din Constanţa a fost preluat de Spitalul Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculară şi cardiologie intervenţională din ţară, parte a grupului “Policlinico di Monza” din Italia. 

În 2017, acţionarii Cardioscan erau Monica Gaitanidis-Făgădău, soţia lui Decebal Făgădău, fostului primar al Constanţei, şi Bogdan Mut-Vitcu, medic cardiolog din Timişoara. 

Cardioscan a făcut parte din Cardiolife, centru medical de înaltă performanţă în domeniul cardiologiei intervenţionale, lansat în Timişoara.
În momentul preluării de către cei de la Monza, Cardioscan avea un profit net de 767.515 lei, la o cifră de afaceri de aproape 4 milioane de lei.

Potrivit Monitorului Oficial, în 2019, Adunarea Generală a Asociaţilor Cardioscan SRL, cu sediul social în Constanţa, incinta SCJU, în prezenţa asociaţilor: Centrul Medical Policlinico Di Monza SRL, reprezentat de Carmen Drăgan, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie, deţinător a 120 de părţi sociale, reprezentând 96% din capitalul social al societăţii, şi Carmen Drăgan, în calitate de acţionar, deţinătoare a 5 părţi sociale, reprezentând 4% din capitalul social al societăţii, au decis următoarele: asociaţii aprobă în unanimitate transferul părţilor sociale deţinute în societate de către asociaţi, astfel: Monza transferă un număr de 120 părţi sociale, reprezentând 96% din capitalul social al societăţii, şi Carmen Drăgan transferă un număr de 5 părţi sociale, reprezentând 4% din capitalul social al societăţii Cardioscan către Roho Medical Investments SRL, cu sediul în Bucureşti, care dobândeşte 124 părţi sociale, reprezentând 99,2% din capitalul social al societăţii. Totodată, 0,8% din capitalul social al societăţii Cardioscan a fost transferat către Lev Alon Care SRL, cu sediul tot în capitală.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Cine sunt noii administratori ai Cardioscan SRL, firmă înfiinţată de soția primarului, Monica Gaitanidis-Făgădău

Înfiinţată de Monica Gaitanidis-Făgădău şi Bogdan Mut-Vitcu. Cine sunt noii acţionari ai Cardioscan SRL?

Noi precizări legate de tranzacţia dintre Centrul Medical „Policlinico di Monza“ SRL şi Cardioscan SRL

Din culisele tranzacţiei realizate de Monica Gaitanidis Făgădău şi dr. Bogdan Mut şi Centrul Medical „Policlinico di Monza“, noul acţionar unic al Cardioscan Ce spune conducerea Spitalului Judeţean despre contractul care expira în 2026

Tranzacţie efectuată de soţia primarului Decebal Făgădău. Centrul Cardioscan din Constanţa preluat de Spitalul Monza

Pe cât s-au înţeles! ZIUA de Constanţa prezintă contractul Cardioscan încheiat cu Spitalul Judeţean valabil 15 ani! (document)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii