Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilier şi instalaţii de sonorizare şi lumini pentru Căminul Cultural din Dobromir

ro

28 May, 2011 00:49 2118 Marime text
Comuna Dobromir continuă investiţiile în cadrul proiectului integrat finanţat prin Măsura 322.

Autoritatea locală reprezentată de primarul Iusein Visel a demarat procedurile de achiziţie pentru mobilier şi instalaţii de sonorizare şi lumini pentru Căminul Cultural din localitate.

Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), deschiderea ofertelor pentru achiziţia de mobilier în cadrul proiectului „Creşterea calităţii vieţii prin îmbunătăţirea infrastructurii fizice de bază şi a infrastructurii socio-culturale în comuna Dobromir" este programată să aibă loc pe 6 iunie, începând cu ora 13.00, la sediul Primăriei Dobromir. Valoarea estimată a contractului este de 101.000 lei fără TVA. Potrivit caietului de sarcini, vor fi achiziţionate 50 de mese, 200 de scaune şi zece standuri din lemn lăcuit.

Pentru achiziţia de instalaţii de sonorizare, deschiderea ofertelor este programată să aibă loc în aceeaşi zi, începând cu ora 15.00. Valoarea estimată a acestui contract este de 66.500 de lei fără TVA. Potrivit caietului de sarcini, comuna Dobromir vrea să achiziţioneze un amplificator de sunet profesional cu o putere de minim 400W, procesor sunet, mixer de sunet, patru boxe profesionale, un subwoofer, patru microfoane wireless, microfon receiver, patru stative de microfon, sisteme de fixare şi agăţare pentru echipamente, cabluri şi mufe profesionale de interconectare, cât şi patru proiectoare de scenă cu led.

Proiectul integrat în valoare de 2,5 milioane de euro, finanţat prin Măsura 322, cuprinde, pe lângă dotarea Căminului Cultural, reabilitarea şi modernizarea de drumuri, înfiinţarea şi dotarea unei creşe şi organizarea unui târg.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii