Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile de weekend ale jandarmilor în Constanța. Mai multe evenimente sportive sunt așteptate

ro

08 Mar, 2024 14:45 544 Marime text


Sursa foto: IJJ Cosntanța



În perioada 08 – 10 martie a.c., jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică pentru o serie de evenimente sportive care au loc în județul Constanţa.
 
Este vorba despre:
 
  • meciul de fotbal masculin dintre echipele C.S. Axiopolis Cernavodă și C.S. Gloria Băneasa, meci care are loc sâmbătă, 09.03.2024 începând cu ora 15:00, pe stadionul ”Ideal„ din Cernavodă;
  •  partida de handbal feminin, disputată sâmbătă, 09.03.2024 începând cu ora 15:00, în cadrul Diviziei A între echipele C.S.M. Constanța și F.C. Argeș, la Sala Sporturilor ”Simona Amânar” din municipiul Constanța;
  •  meciul de volei feminin disputat duminică, 10.03.2024, începând cu ora 14:00, între echipele C.S.U. Neptun Constanța și A.C.S. Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, la Sala Sporturilor din municipiul Constanța;
  •  turneul sportiv de futsal „Trofeul Liga Old-Boys”, organizat de Asociația ”Club Tomitanii Constanța”.

În acest weekend, meciurile de futsal vor avea loc duminică, 10.03.2024, începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor ”Simona Amânar” din municipiul Constanța. 

„Le recomandăm tuturor participanţilor la evenimentele enumerate să respecte normele legale şi pe cele impuse de organizatori, să acorde o atenţie sporită copiilor şi să aibă grijă de bunurile personale”, spun jandarmii.
 

Jandarmii constănțeni vor participa şi în acest weekend, alături de colegii poliţişti, la acțiunile derulate pentru prevenirea şi combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

„În cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, îi rugăm pe cetăţeni să ne semnaleze imediat aceste aspecte, direct sau la numărul unic de urgenţe 112. Vă dorim tuturor un weekend plăcut şi fără incidente!!, punctează jandarmii.
 

 
 Citește și
Angajații MAI au oferit surprize doamnelor de 8 Martie la Tulcea (GALERIE FOTO)
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii