Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sănătății transmite condoleanțe familiilor victimelor tragediei din Israel și oferă sprijin medical

ro

08 Oct, 2023 11:45 850 Marime text
foto: Facebook/ Alexandru Rafila Ministrul Sănătății a exprimat profundul său regret și compasiune față de tragedia care a avut loc în Israel.

În calitate de om, medic și ministru al Sănătății, Rafila este alături de victimele nevinovate și de familiile lor în aceste momente dificile. Acesta a subliniat că România este pregătită să ofere întregul sprijin medical necesar, iar acest lucru a fost comunicat domnului Azar Reuven, Ambasadorul statului Israel în România.


Iată postarea de pe pagina de socializare a lui Alexandru Rafila:

Tragedia care se întâmplă în aceste zile în Israel m-a tulburat profund. Sunt alături de victimele nevinovate și de familiile lor, ca om, ca medic și ca ministru al Sănătății. Suntem gata să oferim întregul sprijin medical de care este nevoie și am comunicat acest lucru domnului Azar Reuven, Ambasadorul statului Israel în România.

Problemele politice se pot rezolva doar prin dialog, iar folosirea terorii împotriva populației civile este inacceptabilă.

Condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut rudele și prietenii în aceste evenimente dramatice.-se arată în conținutul postării. 


Citește și:

Peste 250 de palestinieni au fost ucişi în Gaza în atacuri israeliene. Și 20 de copii au murit
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii