Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Lucian Bode „Misiunile Jandarmeriei Române au stat, întotdeauna, sub semnul istoriei și tradiției“

ro

03 Apr, 2022 21:00 1150 Marime text
Ministrul Lucian Bode. Foto: Facebook/MAIMinistrul Afacerilor Interne, Lucian Bode a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. 

Cu această ocazie, ministrul a ținut să le mulțumească jandarmilor.

„Vă mulțumesc în numele românilor pentru tot ceea ce faceți pentru siguranța noastră și vă doresc succes în misiunile viitoare!“ - a transmis ministrul Lucian Bode. 

172 de ani de existență a Jandarmeriei Române!

Jandarmeria Română este una dintre acele instituții naționale pe care istoria recentă sau mai îndepărtată le-a consemnat ca o structură care s-a transformat și a evoluat odată cu România. Este una dintre structurile pe care românii s-au bazat în trecut și a rămas în continuare o Armă de încredere.

În ultimii ani, Jandarmeria a dovedit o capacitate mare de adaptare și de modernizare. Participarea la misiunile internaționale, aprecierile partenerilor din străinătate, sunt mărturie a determinării noastre ca națiune de a apăra valorile fundamentale care stau la baza dezvoltării statelor.

Dincolo de rolul actual evident în cadrul arhitecturii naționale de securitate, misiunile Jandarmeriei Române au stat, întotdeauna, sub semnul istoriei și tradiției.

Jandarmeria trebuie să rămână un reper al integrității și profesionalismului și, mai mult, un garant al păstrării nealterate a valorilor identitare naționale, al tradițiilor și spiritului românesc.

Vă mulțumesc în numele românilor pentru tot ceea ce faceți pentru siguranța noastră și vă doresc succes în misiunile viitoare!


La mulți ani Jandarmeriei Romane!“ - a precoizat ministrul Lucian Bode

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii