Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Agriculturii, vizită oficială la Tulcea „Din păcate, peste criza coronavirus se suprapune și această secetă nemaiîntâlnită“ (video)

ro

11 Apr, 2020 12:41 2883 Marime text

În cursul zilei de azi, ministrul agriculturii, Nechita Adrian Oros se află la Tulcea într-o vizită oficială.

Ministrul sa a avut o întâlnire cu prefectul judeţului, Cristian Iordan, care l-a informat despre principalele probleme cu care se confruntă judeţul Tulcea pe linie de agricultură.

Suntem într-o vizită de lucru în județul Tulcea. Din păcate, peste criza coronavirus se suprapune și această secetă nemaiîntâlnită , din ceea ce constantâm noi și din ceea ce ne spun fermierii.

Am venit să vedem care este situația culturilor în  județul Tulcea. Din păcate, precipitații nu se anunță în viitoarea perioadă. Toți cei care vor suferi pagube din cauza secetei, anul acesta o să primească despăgubiri, pentru că așa este normal.

Comitetele pentru Situații de Urgență se vor întruni și vor merge să evalueze suprafețele, dimensiunea pagubelor, astfel încât să avem o imagine cât mai reală, cât mai obiectivă, să știm exact care au fost pierderile, câți bani trebuie să alocăm astfel încât fermierii să fie despăgubiți.
 




Sursa foto-video: Facebook/ Institutia Prefectului Judetul Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii