Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Transporturilor a lansat aplicația „Mersul Interjudețean al Autobuzelor“

ro

08 Oct, 2018 00:00 1541 Marime text
A fost lansată aplicația Mersul Interjudețean al Autobuzelor, echivalentul aplicației de la CFR, prin care oamenii pot verifica cursele interjudețene la nivel național.
 
Începând cu data de 1.10.2018, Ministerul Transporturilor, prin Autoritatea Rutieră Română - A.R.R., pune la dispoziția publicului călător, spre testare, până la data de 31.10.2018, aplicația informatică „Mersul Interjudețean al Autobuzelor”, care poate fi accesată prin intermediul site-ului www.arr.ro, secțiunea Mersul interjudețean al autobuzelor, sau direct la adresa web: mersulautobuzelor.arr.ro.
 
Alături de „Mersul Trenurilor”, această aplicație destinată transportului rutier de persoane își propune să vină în întâmpinarea călătorilor care doresc să circule între localități din județe diferite, pe anumite trasee, în funcție de zile, ore, distanțe și durata deplasării. Acest proiect a fost realizat din surse proprii ale Autorității Rutiere Române, de către specialiști ai acestei instituții în baza datelor și a informațiilor existente în aplicațiile de gestionare a programelor de transport administrate de aceasta.
 
Platforma este ușor de folosit. Trebuie introdusă localitatea de placare, apoi se completează rubrica destinației, se selectează data deplasării și se apasă pe butonul „caută”. Concomitent completării, în dreapta formularului de căutare se află harta României, care preia informațiile scrise în căutare pentru a arăta pe hartă exact punctele de plecare și de sosire. Site-ul furnizează ulterior programul mașinilor care pleacă în funcție de data deplasării completată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii