Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:07 28 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul din România care face angajări și oferă salarii mari - "Până la 3.400 euro net lunar pentru posturile de execuție și până la 4.000 euro net lunar pentru conducere"

ro

16 Apr, 2022 17:53 1475 Marime text
Persoană care lucrează pe calculator Foto Pixabay​​Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării a anunțat că recrutează experţi în domeniul IT&C pentru implementarea reformelor şi investiţiilor asumate de România în acest domeniu prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Salariile sunt de până la 4000 de euro net, iar specialiştii vor fi angajaţi până în anul 2026.Anunțul a fost postat și pe pagina de pe Facebook a instituției:


"A fost stabilită grila de salarizare pentru cei 17 experți care vor alcătui Grupul Operativ (#𝐓𝐚𝐬𝐤𝐅𝐨𝐫𝐜𝐞) pentru Transformarea Digitală a României.Pentru a recruta cei mai buni specialiști în domeniu, MCID va oferi salarii de până la 3.400 euro net lunar pentru posturile de execuție și până la 4.000 euro net net lunar pentru conducere.


Așa că, îi așteptăm alături de noi pe cei mai buni, pentru ca împreună să contribuim la creșterea calității vieții românilor. Depunerea dosarelor se mai face până la 𝟐𝟔 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞.


Detalii despre cum a fost stabilită grila de salarizare sunt disponibile pe site-ul nostru -- https://bit.ly/salarizare_taskforceDe asemenea, toate informațiile despre calendar, procedura de concurs, regulamentul de organizare și funcționare, organigrama și statul de funcții sunt disponibile aici -- https://bit.ly/taskforce_MCID", scrie în postarea de pe Facebook.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii