Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Dezvoltării, plăți de zeci de milioane de lei pentru proiectele PNDL

ro

09 Aug, 2023 11:00 848 Marime text
Programul Național de Dezvoltare Locală. Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Ministerul Dezvoltării
  • Ministerul Dezvoltării a plătit peste 61 milioane de lei pentru investițiile realizate prin PNDL.
 
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 61.781.702,03 lei, în vederea decontării facturilor pentru 80 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).
 
Astfel, pentru etapa I, a fost plătită suma de 5.895.880,46 de lei pentru 8 obiective aflate în execuție, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate 55.885.821,57 de lei pentru 72 de proiecte.
 
În cadrul celor două etape ale PNDL, listele obiectivelor de investiții și sumele alocate acestora sunt publice și pot fi consultate accesând pagina de internet a ministerului, secțiunea Programe de Finanțare/Programe naționale finanțate din bugetul de stat/Programul Național de Dezvoltare Locală PNDL, rubrica Obiectivele de investiții, iar transferurile lunare sunt publicate în secțiunea Plăți, adaugă MDLPA.

Citește și:

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea„Proiectele pe care le implementăm trebuie să le asigure românilor accesul la servicii publice de nivel european”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii