Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de autovehicule verificate în cadrul acțiunii Blocada! Câți șoferi au rămas fără permis

ro

29 Jan, 2024 12:52 529 Marime text
Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudIeri, 28 ianuarie 2024, în cadrul acțiunii BLOCADA, organizată din dispoziția conducerii Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea/combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, dispozitivele curente au fost suplimentate.
 
Potrivit Poliției Române, la nivel național, peste 4.224 de polițiști și jandarmi au acționat, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
 
Au fost organizate 547 de filtre, în cadrul activităților desfășurate, fiind verificate 8.728 de autovehicule și legitimate 13.671 de persoane.
 
Acțiunile pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței în trafic au continuat, fiind efectuate 4.768 de testări cu dispozitive etilotest/alcooltest și 229 cu aparatul din dotare, pentru depistarea conducătorilor aflați sub influența substanțelor psihoactive.
 
În cadrul acțiunii Blocada, polițiștii au constatat 52 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 503 permise de conducere, dintre care 86 pentru alcool și 220 pentru viteză. Totodată, au fost retrase 182 de certificate de înmatriculare.
 
Siguranța cetățenilor este o prioritate! În acest sens, structurile Ministerului Afacerilor Interne acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune.
 
Acțiunile polițiștilor și jandarmilor pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică vor continua și în perioada următoare.

Citește și: 

75 de șoferi au rămas fără permise de conducere în urma unei acțiuni Blocada în județul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii