Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mi-ai lipsit ieri, îmi lipsești azi, îmi vei lipsi și mâine“ Mesaj emoţionant al soţiei unuia dintre militarii decedaţi în tragedia aviatică din judeţul Constanţa după parastasul de 40 de zile

ro

10 Apr, 2022 21:47 3547 Marime text
Morminte cimitirul eroilor. Foto: Facebook-Bebe IonelaAu trecut 40 de zile de la tragedia aviatică din judeţul Constanţa. Opt militari au murit după ce un avion şi un elicopter s-au prăbuşit. 

Soţia maistrului militar clasa a II-a Sergiu Bosoi, decedat în accident a postat pe pagina sa de facebook un mesaj plin de durere pentru soţul ei. 

„Mi-ai lipsit ieri, îmi lipsești azi, îmi vei lipsi și mâine. Îmi este și-mi va fi dor de căldura ta zi de zi... mi-e dor de noi, de viața noastră! 
Deși îți vizitez zilnic mormântul tot trăiesc cu impresia că într-o zi ai să intri pe ușă și ai să
mă strigi din nou "iubi, am ajuns acasă, să nu te sperii!". Iar eu să te aștept să mă cuprinzi în brațe și să mă săruți...
Au trecut 40 de zile dar pentru mine încă ești aici.Trăiești prin fetele noastre care zilnic întreabă de tine, prin dragostea ce ne-a legat.
Mă uitam azi pe câteva imagini de la cununie... cât de hotărâți eram să începem viața asta în doi. Câte planuri și vise... Și acum !!! 
Offf, măi iubi!“ - este mesajul postat de Bebe Ionela pe Facebook. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii