Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul premierului Nicolae Ciucă după tragicul eveniment rutier din București în care o fetiță a decedat

ro

13 Jan, 2022 19:07 1579 Marime text



 



Din primele informații doi copii care încercau să traverseze strada au fost loviți de o mașină de poliție aflată în misiune. 





Conform martorilor autospeciala circula cu semnalele luminoase în funcțiune. 
 
 






Premierul Nicolae-Ionel Ciucă transmite condoleanțe familiei și spune că i-a cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid.  



 
 
 
 

Am aflat cu tristețe despre tragicul accident rutier în care o fetiță și-a pierdut viața, astăzi, în București, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției.


Sunt consternat de moartea violentă a copilei și transmit condoleanțe familiei îndoliate. Am vorbit cu ministrul Sănătății și am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiții, a celei de a doua fetițe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol.



I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid. Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetățenii și să se asigure de respectarea legii, a declarat Ciucă.

 







Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii