Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul Muftiatului Cultului Musulman Musulmanii sărbătoresc Nașterea Profetului Muhammed

ro

28 Oct, 2020 12:53 2533 Marime text
  • Musulmanii sărbătoresc Nașterea Profetului Muhammed (PbuH) - “Mevlid Kandili”, iar cu această ocazie Muftiatul Cultului Musulman din România a transmis un mesaj tutoror musulmanilor.
Redăm în continuare conținutul integral al mesajului:

Cu ocazia zilei Nașterii Profetului Muhammed (PbuH) - “Mevlid Kandili”, Muftiatul Cultului Musulman din România adresează credincioșilor din țara noastră: “O noapte binecuvântată!” Este momentul când trebuie să studiem cu mult mai mare atenție viața Profetului Muhammed (PbuH), să fim aproape de semenii noștri, să dăm dovadă de solidaritate și, în același timp, să respectăm cu strictețe recomandările autorităților.

Pe fondul creșterii accelerate a numărului de îmbolnăviri cu Covid-19 și în contextul depășirii pragului de 1,5 cazuri la mia de locuitori, am decis ca această slujbă să fie oficiată de către credincioși în sânul familiei.

Pentru a fi aproape de enoriași, Muftiatul Cultului Musulman din România va transmite live prin intermediul rețelelor de socializare (Facebook) slujba de Mevlid Kandili de la Geamia Hunkar, în jurul orei 14:40.

În încheiere, să ne rugăm la Bunul Allah să ne ocrotească și să trecem cu bine peste aceste momente dificile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii