Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de Revelion. Urările pentru anul 2024

ro

31 Dec, 2023 10:17 1124 Marime text
foto: Pexels
Cu ultimele clipe ale anului 2023, privim înapoi la paginile frumoase scrise în cartea vieții noastre și așteptăm cu entuziasm ceea ce ne rezervă Anul Nou 2024.

Revelionul aduce în sufletele noastre bucurie, iar cu fiecare secundă care trece, sărbătorim un nou început. Astfel, în această noapte magică, să ne îmbrățișăm cu căldură speranțele și să ne dorim reciproc La Mulți Ani cu inimile pline de bucurie și optimism!"

În ceea ce privește mesajele, dacă nu ai inspirație, te ajutăm noi cu câteva idei. Urările transmise în noaptea dintre ani trebuie să exprime ceea ce simți pentru cei dragi, dar și o doză de speranță pentru noul an.  


"Cu fiecare clopot care sună, sărbătorim un nou început. La Mulți Ani, cu bucurie și speranță pentru tot ce ne rezervă Anul Nou 2024!"

"Fie ca noul an să vă aducă clipe de neuitat, bucurie inefabilă și realizări surprinzătoare. Să aveți parte de un An Nou plin de izbânzi! La Mulți Ani!"

"Încheiem un capitol și deschidem altul. Să ne bucurăm de paginile ce ne așteaptă, să trăim iubirea și să cultivăm speranța. La Mulți Ani 2024!"

**"Cu inima plină de recunoștință pentru momentele frumoase trăite în 2023, întâmpinăm cu entuziasm Noul An. Fie ca 2024 să fie un an al bucuriei și împlinirilor. La Mulți Ani!"

"Să lăsăm în urmă tristețea, să ducem înainte doar zâmbetele. La un An Nou fericit, plin de iubire și reușite!"

"Cu gânduri bune și dorințe sincere, vă urez un An Nou plin de sănătate, fericire și realizări. La Mulți Ani, dragi prieteni!"

"Fie ca noul an să vă aducă realizări pe măsura visurilor voastre și clipe minunate alături de cei dragi. La Mulți Ani 2024!"

"La răsăritul noului an, să strălucească pentru voi stelele norocului și să vă călăuzească pașii spre fericire. La Mulți Ani cu dragoste și bucurie!"

"Încheiem un an cu lecții învățate și începem altul cu speranțe noi. Să avem curaj să visăm și puterea să transformăm visele în realitate. La Mulți Ani!"

"În noaptea de Revelion, să vă înconjurați de dragoste, sărbătoare și bunătate. Fie ca Anul Nou să vă aducă împliniri și bucurii. La Mulți Ani 2024!"





Citește și:

Tradiții pentru ultima zi din an. Alimente specifice în noaptea de Revelion pentru a atrage norocul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii