Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Membrii Ligii Militarilor Profesioniști, ajutoarele lui Moș Crăciun pentru o familie cu zece copii din Corbu, județul Constanța

ro

22 Dec, 2020 17:04 1974 Marime text

 
  • Liga Militarilor Profesioniști (LMP) a oferit ajutor pentru o familie cu zece copii din comuna Corbu, județul Constanța.
În prag de Sărbători, membrii LMP au fost ajutoarele lui Moș Crăciun și au făcut fericiți doi părinți și pe cei zece copii ai lor.

Crăciunul ar trebui să ne găsească pe toți cu masa îndestulată, cu casele şi sufletele primenite şi calde.

LMP s-a asigurat că aşa va fi şi pentru cei mai puțin norocoşi decât noi. Familia Croitoru din Corbu, Constanța, are 10 copii. Cu toții, mama, tatăl şi cei 10 copii locuiesc într-o căsuță mică, iar acum, în miez de iarnă şi prag de sărbători, câştigarea traiului zilnic este o reală provocare. Noi le-am trecut pragul din dorința de a le aduce puțină lumină, de a le dărui alimente, dulciuri, jucării pentru copii şi toate cele necesare, astfel încât şi ei să simtă spiritul sărbătorilor.

Mulțumim membrilor LMP Constanța şi tuturor celor care, prin implicarea lor, au adus bucuria în casa şi în sufletele celor 12 membri ai familiei Croitoru!, a transmis LMP pe pagina de Facebook.

 

Sursă video: Facebook/ Liga Militarilor Profesioniști

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii