Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare „Ma controleaza de la dreapta DNA si de la stanga ANI"

ro

28 Aug, 2009 21:54 999 Marime text

Primarul Radu Mazăre a dezvăluit ieri, la finele şedinţei ordinare a Consiliului Local, cărui fapt se datorează cea de-a treia anchetă pe care Agenţia Naţională de Integritate a iniţiat-o în ceea ce îl priveşte.

„Ultimul dosar cu conflictul de interese vizează licitaţiile publice câştigate de către TV Neptun şi de către Telegraf Advertising, unde eu am fost acţionar acum şase ani de zile. Este ţara lui Papură Vodă. Pe mine mă anchetează ANI că de ce a câştigat o firmă în care eu am fost acţionar acum şase ani de zile, iar fra-su lu' Băsescu este implicat în trafic de armament şi nu-l controlează nimeni nici pe el, nici pe fra-su", a declarat Mazăre.

Edilul a mai spus că este vorba despre aceleaşi contracte pentru care îl controlează şi DNA: „Mă controlează de la dreapta DNA şi de la stânga ANI". Dosarul în care este vizat Mazăre se referă la atribuirea a 800.000 de euro, de către Primăria Constanţa, prin licitaţie, către SC Cable Neptun SRL, care deţine postul TV Neptun, în vederea furnizării de servicii de publicitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii