Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare „Femeile imi reproseaza cel mai des ca sunt golan" (galerie foto)

ro

02 Apr, 2009 22:26 3721 Marime text

CAp_2_Radu_Mazare_1_sursa.jpg„Mama lui Radu e cu trei ani mai mare decât mine şi i-am zis de-atunci că n-o să mă însor cu ea. A ţinut foarte mult să facă copilul; eu n-am vrut, dar acum, că l-a făcut, îl iubesc ca pe ochii din cap"

Edilul Radu Mazăre a apărut în numărul din aprilie al revistei Playboy pe post de gangster... romantic.

Văzut de cei de la revista pentru bărbaţi ca „cel mai controversat personaj masculin al vieţii publice din România, un lider de opinie al virilităţii naţionale", Radu Mazăre a răspuns „incitat unor întrebări care i-au fost adresate în cadrul unui interviu deloc convenţional". Cu o armată de actori, figuranţi, scenarişti, recuziteri, fotografi şi regizori, ba chiar şi o valiză cu dolari, edilul a pozat extrem de veridic într-un elegant Al Capone al Constanţei. Cunoscut ca unul dintre politicienii care nu se tem de vorbe, Mazăre a discutat liber despre o mulţime de subiecte controversate, cum ar fi: mafia din politică, despre numeroasele femei din viaţa lui, totala lipsă de inhibiţii a unui celibatar convins, frecventele călătorii în locuri exotice şi tentaţiile unui stil de viaţă... ca-n filme. În continuare, puteţi citi câteva dintre răspunsurile fără ocolişuri pe care primarul Radu Mazăre le-a oferit Ramonei Pop de la Plyboy.

„Dacă nu s-ar fi terminat campania electorală, m-aş fi dus în costum militar, ca Fidel Castro. De vreo doi ani, ăsta e felul meu de-a mă îmbrăca: mai fancy. Acum, sunt voios că mi-am luat din Vietnam o şapcă cu stea roşie, de la trupele Viet Cong-ului, care i-au bătut pe americani."

„Oricum sunt discordant în toată clasa politică românească. Mai ştii primar care să se dea bine spre foarte bine cu zmeul, care să umble cu maşini vechi, decapotabile?"

„Am vreo 100.000 de vizualizări pe hi5 şi vreo 20.000 de prieteni. Şi vreau să-i mai cresc! E-adevărat că n-a fost ideea mea, ci a unui prieten din Bucureşti, dar am împărtăşit-o repede, chiar dacă nu-mi plac calculatoarele. Imaginile nepublicate de la şedinţa asta foto chiar o să le postez pe hi5."

„Playboy: hi5-ul e folosit, în general, de tineri pentru agaţamente. S-au băgat multe gagici în seamă cu dvs.? Mazăre: Daaaa... Playboy: Dar dvs. cu ele? Mazăre: Uneori (zâmbeşte)."

„N-am fost însurat niciodată, însă am o relaţie foarte bună cu mama lui Răducu. Ea se ocupă de şcoală, de educaţie, de haine, de toate lucrurile astea domestice. Cu noi, băieţii, învaţă ce înseamnă să fii bărbat, ce înseamnă să ai curaj. Eu mai am doi fraţi gemeni care nu au copii, deci Radu e un fel de băiat de trupă. A învăţat de la noi să iubească soarele, marea, vântul, să facă sky-surf, să se dea cu skiurile, să facă monoski, să se dea cu wake-board-ul... l-am dus în ţări cu talent, cum le numim noi. Treaba cu cartea e responsabilitatea maică-sii. Eu nici nu ştiu în ce clasă e! Îl mai întreb din când în când, că uit mereu."


„Playboy: Cu cine mergeţi, de regulă, în «ţări cu talent»? Mazăre: cu fraţii, cu iubita, cu copilul, cu mama... Playboy: Cu mama dvs. sau cu mama copilului? Mazăre: Şi cu mama mea, şi cu mama copilului. În Venezuela, de pildă, am fost cu iubita, cu copilul şi cu mama copilului. E-adevărat că, în Columbia sau în Siria, nu poţi umbla de capul tău cum am umblat eu. Spre exemplu, în Liban, ne-au oprit miliţiile Hezbollah. Fotografiam nişte clădiri dărâmate de israelieni în războiul de-acum un an, dar şi câteva noi. Politicos, ne-au cerut aparatul şi au şters clădirile noi, ca nu cumva să le dăm serviciilor secrete, să devină ţinte pentru atacurile israeliene. Am mai fost, recent, în Cambodgia, Vietnam şi Andorra, iar următoarele deplasări vreau să le fac în Yemen, Birmania şi Laos. Astă-vară, am trecut cu iahtul Canalul Suez, din Marea Mediterană în Marea Roşie, ca şi comandant, ceea ce nu face oricine, oricând."

„Mama lui Radu e cu trei ani mai mare decât mine şi i-am zis de-atunci că n-o să mă însor cu ea. A ţinut foarte mult să facă copilul; eu n-am vrut, dar acum, că l-a făcut, îl iubesc ca pe ochii din cap. Mi-a fost frică de căsătorie întotdeauna (...) La început, toate femeile par ideale. Situaţia se înrăutăţeşte pe parcurs"

„Playboy: De ce vă plac puştoaicele? Mazăre: Pentru că, de la 25 de ani încolo, orice femeie se gândeşte la căsătorie şi la copii. Playboy: Deci, nu v-aţi up-gradat targetul. Tot 18-25 de ani a rămas. Mazăre: Să ştii că poa' să aibă şi sub 18!"

„Playboy: Ce vă reproşează femeile cel mai des? Mazăre: Că sunt golan"

„Playboy: Ce l-aţi învăţat pe Răducu despre femei? Mazăre: Să nu fie fraier"

„(despre Elena Udrea) Playboy: Vi se pare o femeie atrăgătoare? Mazăre: Da. Este o femeie care arată bine."

„Playboy: Aveţi vreo afacere pe numele dvs.? Case parcă nu, că, cel puţin în teorie, staţi cu chirie... Mazăre: Am hotelul Flora, am reţea de distribuţie de presă, am destule, apar toate pe net. Şi, da, aici unde stăm de vorbă, locuiesc cu chirie. Playboy: Cât plătiţi pe lună? Mazăre: 1.500 de euro."

„Playboy: Dacă ar fi să intraţi în guvern, pe ce post v-aţi vedea? Mazăre: Prim-ministru."

{mos_ri:Mazare}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii