Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri de prevenție la magazinul Kaufland din Constanța (galerie foto+video)

ro

15 Mar, 2020 10:06 38731 Marime text
La magazinul Kaufland din Constanța s-a aglomerat în această dimineață de duminică, 15 martie . Zeci de oameni au venit la cumpărături pentru a-și face provizii în contextul pericolului de epidemie cu coronavirus.  Din cauza aglomerației, personalul de la magazinul Kaufland a luat decizia de a lasă doar un anumit număr de clienți în magazin.

În contextul epidemiei de coronavirus, recomandarea este să se evite spațiile aglomerate și să se păstereze distanța între oameni. De asemenea, este important să ne spălăm pe mâini și să folosim dezinfectant.

Kaufland România a instituit măsuri suplimentare de igienă, dezinfecție și prevenție în magazine și în sedii, pentru a spori siguranța clienților și a angajaților, a anunțat retailerul pe site-ul oficial. Și celelalte lanțuri comerciale au anunțat măsuri similare.

Astfel, cel puțin o dată pe oră, în magazine sunt dezinfectate toate suprafețele des utilizate de clienți și colegi și obiectele de uz comun, precum cărucioarele de cumpărături, coșurile de mână, mânere, clanțe, balustrade, cântarele de la Legume-Fructe, cleștii de la brutărie, casele Express, casele de marcat în exterior și în interior, POS-urile, mobilierul de la case și Biroul de Informații, butoanele de lift, scările rulante, mesele de la Grill și altele. 

Sursă foto: ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristina Rusu 15 Mar, 2020 12:17 Felicitări! Dacă și la casa casierele se dezinfectează pe mâini după ce pun mana pe bani meritați toate laudele. Chiar dacă au manusi ele. Virusul sta pe bani mai mult decât pe orice alt obiect. Felicitări încă odată.