Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașină cautată în Suedia, descoperită de polițiștii Gărzii de Coastă. Un constănțean este cercetat

ro

02 Mar, 2020 12:51 1593 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat pe raza municipiului Constanţa un autoturism în valoare de aproximativ 16.800 de lei, care era căutat de autoritățile din Suedia.
 
La sfârșitul săptămânii trecute, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.
 
Astfel, a fost identificat, pe raza municipiului Constanţa, un autovehicul, înmatriculat în Suedia, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor, potrivit Gărzii de Coastă.
 
La volanul autovehiculului  se afla cetăţeanul român T.G., în vârstă de 61 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.
 
În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Suedia.
 
Bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autorități, precizează sursa citată.
 
Autoturismul, în valoare de 16.800 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Sursă foto: Garda de Coastă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii