Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masă rotundă privind îmbunătățirea calității activității didactice cu ajutorul mijloacelor moderne de învățare, la Universitatea Ovidius din Constanța

ro

19 Dec, 2022 10:28 1026 Marime text
foto: Universitatea Ovidius ConstanțaUniversitatea Ovidius din Constanța (UOC) a organizat joi, 15 decembrie 2022, masa rotundă „Schimb de bune practici privind îmbunătățirea calității activității didactice cu ajutorul mijloacelor moderne de învățare”, în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0586 - Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea „Ovidius” din Constanța prin perfecționarea continuă a personalului didactic și a mijloacelor de învățare – DIDACT-IQ.

Potrivit unui comunicat al Universitatea Ovidius Constanța, la evenimentul care s-a desfășurat în format hibrid, în cadrul celei de-a XI-a ediții a Conferinței Internaționale „Global Economy Under Crisis” (GEUC), organizată de Facultatea de Științe Economice a UOC, în perioada 15-16 decembrie 2022, au participat 50 de invitați.

„Ne bucurăm că am putut organiza masa rotundă în cadrul acestei conferințe internaționale, ce reprezintă anual un prilej de a reuni cadre didactice și cercetători din domeniul extrem de vast şi incitant al ştiinţelor economice, dar și din alte domenii cu un impact real asupra economiei globale. Am valorificat această ocazie pentru a facilita schimbul de bune practici cu personal similar din afara instituției noastre privind importanța utilizării mijloacelor moderne învățare pentru îmbunătățirea calității activității didactice”, precizează conf. univ. dr. Gabriela Gheorghiu, directorul proiectului DIDACT-IQ.


Masa rotundă a completat cursul online de perfecționare a personalului didactic de predare din cadrul UOC în vederea aplicării modelului de învățare prin proiecte, care s-a desfășurat în perioada 18-29 noiembrie 2022.

Proiectul DIDACT-IQ a primit o finanțare în valoare de 295.000 lei din bugetul Ministerului Educației, fiind unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate în acest an prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii