Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marie Blanchard, responsabilul pentru România la Departamentul de Stat al SUA, faţă în faţă cu muftiul Iusuf Muurat (galerie foto)

ro

11 Dec, 2014 00:00 1626 Marime text
Iusuf Muurat, muftiul cultului musulman din România, a fost, ieri, gazda unei vizite efectuate de un oficial american la Constanţa. Este vorba despre Marie Blanchard, diplomatul responsabil pentru România la Departamentul de Stat al SUA. Întrevederea a avut loc la sediul Muftiatului şi a avut ca scop cunoaşterea, de către oficialul american, a comunităţii musulmane din România, dar şi cultivarea, şi pe viitor, a bunelor relaţii existente între etnicii musulmani şi Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti.

„Întâlnirea de ieri se înscrie în seria vizitelor pe care mai mulţi oficiali, dar şi reprezentanţi americani ai mediului academic le-au efectuat de-a lungul timpului, fiind totodată un efect al vizitei pe care eu am făcut-o în SUA, în anul 2007, în calitate de invitat al Departamentului de Stat al SUA“, a explicat Iusuf Muurat.
Totodată, muftiul a mărturisit că vizita de ieri a Mariei Blanchard l-a onorat: „Sunt onorat de faptul că am primit această vizită la nivel înalt şi sunt convins că între comunitatea musulmană din România şi SUA vor exista şi de acum înainte relaţii benefice şi o colaborare fructuoasă“, a declarat Iusuf Muurat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii