Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu - „Trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri care fac scandal şi confundă plajele cu maidanul în România“

ro

18 Aug, 2023 10:10 914 Marime text
Sursă foto: Facebook/Marcel Ciolacu
  • Astăzi, 18 august 2023,  premierul Marcel Ciolacu a punctat într-o declarație de presă că „trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri care fac scandal şi confundă plajele şi drepturile cetăţeneşti cu maidanul în România“. 

Premierul Marcel Ciolacu a reacționat la incidentele care au avut loc zilele trecurte pe litoralul românesc între salvamari și turiștii. Amintim că pe 15 august, un incident șocant a avut loc ieri pe plaja din Eforie, unde salvamarii au fost atacați de un grup de turiști furioși, nemulțumiți de interdicția de a intra în apă. Situația a escaladat rapid, iar salvamarii au fost nevoiți să apeleze la forțele de ordine pentru a restabili ordinea.

Astăzi, 18 august 2023,  premierul Marcel Ciolacu a punctat într-o declarație de presă că „trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri care fac scandal şi confundă plajele şi drepturile cetăţeneşti cu maidanul în România“: 

„În final, pentru că începe weekendul şi probabil iarăşi staţiunile de pe litoral vor fi pline de turişti, vreau să fac un apel către forţele de ordine: să fie foarte ferme în aplicarea legii. Oamenii vor lege şi ordine.

Trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri care fac scandal şi confundă plajele şi drepturile cetăţeneşti cu maidanul în România. Poliţiştii şi jandarmii au toată susţinerea mea, a întregului guvern şi a tuturor oamenilor de bun-simţ din această ţară. Vă mulţumesc!", a declarat Marcel Ciolacu

Citește și: 

Zi importantă la Palatul Victoria! Marcel Ciolacu se întâlnește cu premierului Ucrainei, Denys Shmyhal

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii