Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu, anunț important despre ratele la bănci pentru români. S-a discutat şi cu băncile, s-a ajuns la un acord (VIDEO)

ro

07 Apr, 2022 14:14 1175 Marime text
Marcel Ciolacu, foto: facebook/ Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu a susținut un interviu la Digi24. 


În cadrul interviului, acesta a precizat că  există varianta amânării ratelor la bănci pentru români, această măsură fiind discutată şi cu băncile şi s-a ajuns la un acord. ”Luni se va detalia fiecare măsură şi se va spune cum se va aplica” a mai spus Ciolacu. El a apreciat că este posibil să crească inflaţia la 2 cifre dacă nu sunt eficienţi guvernamental.



”Există varianta amânării ratelor la bănci pentru români. A fost discutată şi cu băncile, s-a ajuns la un acord. Luni se va detalia fiecare măsură şi se va spune cum se va aplica. Important e că am ajuns la un consens şi am constatat necesitatea şi cel mai important este că colaborăm astfel încât guvernul să fie pregătit să nu piardă nicio oportunitate”, a spus Marcel Ciolacu.


”Au existat scumpiri speculative, de asta trebuie să prevenim aceste lucruri. Erau băieţii deştepţi din energie cu acele contracte bilaterale. Acum vor fi între producători şi marii consumatori”, a arătat el.


Despre pachetul social, Ciolacu a spus că acesta include vouchere de 50 de euro pentru persoanele vulnerabile, la două luni.


Sursa video: Facebook/ Marcel Ciolacu 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii